‘Feyenoord krijgt plots Turkse concurrentie voor Szymanski’

Foto: ‘Feyenoord krijgt plots Turkse concurrentie voor Szymanski’

Het is nog maar de vraag of Sebastian Szymanski ook komend seizoen voor Feyenoord uitkomt. Daar is nog altijd geen duidelijkheid over, waardoor andere geïnteresseerde clubs hun slag proberen te slaan. Zo zou de Poolse middenvelder Turkse interesse genieten.

Fenerbahçe van plan Rotterdammers af te troeven

Een verlenging van de periode van Szymanski bij de Nederlands kampioen viel de voorbije periode maar niet in een plooi. Het management van de Poolse middenvelder zou aan de onderhandelingstafel aanvullende eisen hebben gesteld voor het extra jaar bij Feyenoord. Later klonk het bericht dat die weer werden ingetrokken. Hierdoor zal het vertrouwen van de Rotterdamse achterban weer wat zijn gegroeid om de Pool in De Kuip te blijven zien spelen.

Opvolger Güler?

Het Turkse A Spor meldt dat Fenerbahçe de Rotterdamse deal wilt verpesten. Woensdag werd duidelijk dat toptalent Arda Güler een transfer gaat maken, zeer vermoedelijk naar Real Madrid. Zo heeft de Turkse grootmacht een nieuwe nummer tien nodig, en Szymanski zou dat gat goed kunnen opvullen. Volgens de berichtgeving denkt Fener aan een permanente transfer; het kost zo’n tien miljoen euro om de koopclausule in zijn contract bij Dinamo Moskou te lichten.

Feyenoord zou inzetten op een nieuwe huurdeal. Door de opgestelde FIFA-regels rond buitenlandse spelers in Oekraïne en Rusland, kan dat makkelijker bewerkstelligd worden dan gebruikelijk. Met de geschatte marktwaarde van achttien miljoen euro van de Pool, is het definitief vastleggen van de aanvallende middenvelder ook een goede deal. Szymanski maakte vorig seizoen indruk met negen treffers en vier assists in 29 Eredivisie-duels.

Moet Feyenoord Szymanski definitief vastleggen?

  • 100%
  • Nee, proberen weer te huren
512+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie