Feyenoord lijkt groot talent tijdelijk te laten vertrekken

Foto: Feyenoord lijkt groot talent tijdelijk te laten vertrekken

Feyenoord lijkt tijdelijk afscheid te gaan nemen van één van zijn grote talenten: Jaden Slory maakt hoogstwaarschijnlijk nog een overstap, vlak voor het sluiten van de transfermarkt op 2 september aanstaande.

Feyenoord-talent Jaden Slory mag ervaring opdoen

Er wordt al een tijdje veel verwacht van Slory op Varkenoord, maar de rechtsbuiten (die ook als linksbuiten uit de voeten kan) werd op 9 mei 19 jaar oud en nu is het tijd dat hij ervaring opdoet, dat hij speelminuten maakt. Daarom staan alle seinen in Rotterdam-Zuid op groen voor een verhuurperiode in de Eredivisie óf één niveautje daaronder, in de Keuken Kampioen Divisie.

Feyenoord werd in de afgelopen paar maanden meermaals gecontacteerd over de jonge vleugelspits, door clubs uit binnen- én buitenland. Die wilden hun doelwit vaak ook definitief inlijven, maar toenaderingspogingen van dien aard werden door de Rotterdammers afgeschoten. In De Kuip heeft men nog alle vertrouwen dat Slory uit kan groeien tot een speler die het eerste team verder kan helpen, al moet hij eerst rijpen.

Concurrentie

Bij de winnaar van de KNVB Beker van vorig seizoen is dat zo goed als onmogelijk, door de aanwezigheid van spelers als Calvin Stengs, Anis Hadj-Moussa (op rechts), Igor Paixão en Luka Ivanusec (op links). Óók nam Feyenoord onlangs Ibrahim Osman op huurbasis over van Brighton & Hove Albion, een speler die, net als Slory, op beide flanken uit de voeten kan. Daarom is het dus de verwachting dat de hoofdrolspeler in dit verhaal verhuurd wordt, waarbij de bestemming later bekend zal worden.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie