‘Feyenoord-selectie loopt op valreep leeg’

Foto: ‘Feyenoord-selectie loopt op valreep leeg’

Brian Priske moet vrezen voor een gigantische leegloop. De Feyenoord-trainer sprak zondag weliswaar van een ‘prima selectie’, maar een relatief groot aantal spelers dreigt nog een transfer te maken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

AD: groot aantal Feyenoord-spelers koerst af op transfer

Priske maakte op de Open Dag van Feyenoord een montere indruk. De Deen prees zijn selectie, maar weet het Algemeen Dagblad: “Desondanks zijn er nog genoeg vraagtekens rond die selectie, die maandag naar Oostenrijk afreist voor een trainingskamp en komende zondag in Portugal een vriendschappelijke wedstrijd speelt tegen Benfica. Zelden gloorde voor zo veel spelers een transfer.”

Feyenoorders staan in grote belangstelling

“En bepaald niet voor de minsten”, zo vervolgt de krant. “Spits Santiago Giménez kan op interesse rekenen. Voor Calvin Stengs, beste man zaterdag tegen Cercle Brugge, geldt hetzelfde. Twee andere erkende krachten, Justin Bijlow en Dávid Hancko, worden in verband gebracht met een overstap naar een andere club.”

Daar blijft het mogelijk niet bij. “En Feyenoord ‘moet’ Lutsharel Geertruida eigenlijk verkopen, wil de club nog cashen voor de verdediger, wiens contract volgende zomer afloopt. Onlangs vertrok Mats Wieffer al naar het Engelse Brighton & Hove Albion. Het is, zacht gezegd, nogal een andere situatie dan bij PSV. Bij de landskampioen heerst nu, ruim voor de start van het seizoen, al veel duidelijkheid over de selectie.”

SoccerNews had eerder ook al gewaarschuwd voor een leegloop in De Kuip. In de serie Kantoor Te Kloese worden alle spelers op een rij gezet die kunnen, mogen of moeten vertrekken en hoeveel geld dat kan opleveren.

Is dit schrikbeeld realistisch?

  • Ja
  • Nee
3327+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie