Feyenoord-target wijst Rotterdamse transfer publiekelijk af

Foto: Feyenoord-target wijst Rotterdamse transfer publiekelijk af

Feyenoord kan de komst van Torino-speler Aaron Ciammaglichella wel vergeten. Ondanks concrete Rotterdamse interesse, heeft de Italiaan geen oren naar een transfer. In een interview met Toro.it gaf de speler aan liever in Turijn te blijven.

Ciammaglichella wijst Feyenoord-transfer af

In gesprek met Toro.it geeft de 19-jarige jeugdinternational van Italië aan waar zijn ambities liggen. “Het doel op dergelijke toernooien is altijd om het einde van het toernooi te halen, aldus de middenvelder die graag bij Torino wil blijven. “Ik ben geboren in Santa Rita, op een steenworp afstand van het Toro-stadion. Als kind liep ik naar het complex. Ik kwam al op vierjarige leeftijd bij Torino. Voor mij is het altijd een trots geweest om dit shirt te dragen.”

Een van de redenen voor zijn wens in Turijn te blijven, is het feit dat hij nog niet gedebuteerd is voor zijn droomclub. ““Vorig seizoen heb ik al een paar keer op de bank gezeten”, vertelt Ciammaglichella. “Toen Savva en Dellavalle hun debuut maakten, was ik heel blij. Dat had een grote impact op mij. We zaten moeilijk in de wedstrijd tegen Verona, maar zij scoorden beide doelpunten. Ik was trots op ze.”

“Ik mis nog een laatste stap, hier in Turijn: mijn debuut in het eerste elftal maken”, vervolgt hij. “Maar ik wil mezelf geen druk opleggen. De sprong vanaf de Primavera competitie is lastig, vooral vanwege het tempo. Het ideaal voor mij zou zijn om dagelijks met de hoofdselectie te trainen en de kans te krijgen om te laten zien dat ik er klaar voor ben. Ervaring opdoen in lagere competities is misschien wel de beste weg, maar ik kom uit Turijn en ik wil bij Toro blijven.”

Feyenoorders: wat vinden jullie hiervan?

  • Mooi toch, die clubliefde.
  • Jammer, had hem graag in Rotterdam gezien.
679+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie