‘Feyenoord zet Fransen in de wachtkamer’

Foto: ‘Feyenoord zet Fransen in de wachtkamer’

Feyenoord kan Olympique Marseille vooralsnog geen duidelijkheid geven over Timon Wellenreuther. De Fransen willen de doelman graag halen, maar worden in de wachtkamer gezet. Ondertussen kijkt het naar andere opties en is het uitgekomen bij een voormalig Eredivisie-keeper.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Feyenoord laat Olympique Marseille wachten door keuze rond Timon Wellenreuther

Het verhaal rond Wellenreuther is bekend: het is nog altijd niet duidelijk of de Duitser óf Justin Bijlow de eerste keeper van Feyenoord dit seizoen wordt. In Frankrijk is men op de hoogte van deze situatie, waardoor L’Équipe een mogelijke deal als ‘problematisch’ omschreef. De Rotterdammers lijken nog even af te willen wachten wanneer Brian Priske zijn keuze wat betreft de eerste doelman duidelijk maakt. Het is de vraag of Marseille daar op wil blijven wachten.

Voormalig PEC-keeper in beeld

Florian Plettenburg weet dat Marseille de markt verkent en met Michael Zetterer een andere Duitse goalie op de korrel heeft. “Olympique Marseille onderzoekt de mogelijkheid om Zetterer te contracteren!”, schrijft de Sky Sports-verslaggever op X. “De eerste ronde van gesprekken zijn achter de rug. Roberto De Zerbi staat ‘erg open’ voor het idee om Zetterer binnenboord te halen.”

Anderhalf jaar, tussen de zomer van 2019 en winter van 2021, huurde PEC Zwolle Zetterer van Werder Bremen. De sluitpost keerde terug naar de Bundesliga-club, waar hij uitgroeide tot eerste keus onder de lat. Vorig seizoen keepte hij 27 wedstrijden. Zetterer verlengde zijn verbintenis onlangs nog bij Werder, waardoor hij nog vastligt tot de zomer van 2027. Volgens TransferMarkt bedraagt zijn huidige waarde zo’n 3 miljoen euro.

Zonde als Marseille afhaakt voor Wellenreuther?

  • Ja, mooie club voor hem
  • Nee hoor
425+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie