Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Feyenoord-zomeraanwinst imponeert: “IJzersterk”

Soccernews

Pierre van Hooijdonk heeft bij vlagen genoten van Feyenoord tijdens de overtuigende 3-0 zege op Sparta. De analist noemt in het bijzonder debutant Marcos Lopez (linksback) en centrale sloper David Hancko.

“Hancko is niet echt meer een nieuweling, want hij heeft al een aantal wedstrijden gespeeld, maar die vond ik aan de linkerkant samen met de linksback Lopez heel erg goed spelen. Hancko was in de duels ijzersterk en Lopez bekoorde me eigenlijk al vanaf het begin. Hij geeft balletjes waar je als spits van leeft”, vertelt Van Hooijdonk in NOS Studio Voetbal.

Hij vervolgt over Lopez, die overkwam van San José Earthquakes uit Amerika: “Veel opkomen ook. Hij is gewoon heel belangrijk voor dit Feyenoord, want het is de eerste keer dat hij daar speelt en hij geeft voorzetten met zoveel gevoel.”

Dilrosun

“Hancko was eigenlijk een sta in de weg voor de keren dat Sparta eruit kwam, met als hoogtepunt die bal die hij van de doellijn afhaalde.” Van Hooijdonk vond ook de test voor Javairo Dilrosun als vervanger van Sebastian Szymanski op ‘tien’ geslaagd. “De creativiteit van Szymanski is dan plots weg en dan kijk je hoe Slot dat in gaat vullen. Dat deed hij met Dilrosun en ik vond hem de eerste helft echt heel erg goed. Zijn steekbal leidde de 1-0 van Kokcu in en hij is ook niet te beroerd om mee te verdedigen. Een nummer 10 die de bal verdedigend op de strafschopstip weghaalt…”

TIP: Eindigt Feyenoord-Sturm Graz in 3-0? Win 8,50 keer je inleg via Unibet! 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Marcos Lopez (@20marcoslopez)

Lopez is de beste linksback in de Feyenoord selectie

  • Eens
  • Oneens
115+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie