Foeterende Derksen kraakt ‘fijne’ Vandaag Inside-gast

Foto: Foeterende Derksen kraakt ‘fijne’ Vandaag Inside-gast

Johan Derksen heeft stevige kritiek geuit op Eveline Stallaart, de de seksuoloog en psycholoog. Stallaart is ook met enige regelmaat te gast aan de bar bij Vandaag Inside, maar Derksen begrijpt niet dat de seksuologe haar medewerking verleent aan het programma Married at First Sight.

Derksen hekelt deelname Stallaart aan MAFS

Derksen gaat aan tafel bij Vandaag Inside stevig in op de aanwezigheid van Stallaart bij het trouwprogramma van RTL. “Mevrouw Stallaart vind ik een schat van een vrouw. Ik vind haar heel goed en ze kan heel goed uitleggen, maar ik begrijp niet dat zij zich verbonden heeft aan een programma waar wildvreemde mensen met elkaar trouwen. Daar werkt zij aan mee. Zij geeft er een wetenschappelijk imagootje aan. Maar dat is onzin, want dat is gekkenwerk.”

In het programma worden twee mensen aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken aan elkaar gekoppeld, maar Derksen denkt het er zijne van. “Je kunt niet een wildvreemde eeuwig trouw beloven. Dan komt er zo’n varkentje binnenlopen, waar je dan mee moet zoenen en ‘s avonds mee naar bed moet gaan. Pleur toch op man. Ik begrijp niet dat een wetenschapper, een psycholoog en een seksuoloog daar serieus aan meewerkt. Het wordt misbruikt als amusement, maar dat is het niet.”

Derksen kraakt MAFS

Derksen ziet Stallaart liever gewoon aan de bar bij Vandaag Inside, waar ze het volgens de voetbalcoryfee goed doet. “Maar dat programma (MAFS) is verderfelijk. Ik zou ook nooit een tv-lul mijn huis laten kopen. Dat vind ik ook belachelijk. Dat doe je toch niet? Je hebben en houden geven aan een vent die een huis voor je gaat zoeken. Of een kind van de lagere school een huis laten kopen. Of met je blote kont op een eiland. Of met de commando’s naar Noorwegen”, foetert Derksen.

Kijk jij wel eens MAFS?

  • Ja, mooi programma
  • Nee, waardeloos programma
383+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie