‘Gaaei geen topfavoriet voor Duitse vacature’

Foto: ‘Gaaei geen topfavoriet voor Duitse vacature’

Er is meer duidelijkheid over de interesse van TSG Hoffenheim in Anton Gaaei. Er zijn gesprekken gaande over een mogelijke transfer van de Ajax-back, maar hij geldt bij de Duitse club niet als topfavoriet.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

TSG Hoffenheim sprak over transfer van Anton Gaaei, die geen topfavoriet is

Sky Sports-verslaggever Florian Plettenberg gaf dinsdagmiddag een update over de belangstelling in Gaaei. “Gaaei is een serieuze kandidaat voor Hoffenheim, dat alles op alles zet om een nieuwe rechtsback vast te leggen vóór Deadline Day”, klonk het op X. “Er is concrete interesse en gesprekken hebben plaatsgevonden. Hoffenheim bekijkt meerdere opties. Gaaei staat hoog op het lijstje, maar is niet de topfavoriet.”

Flinke winst Ajax?

Afgelopen weekend schreef Kicker al dat Hoffenheim interesse had in de 21-jarige verdediger van Ajax. Het Duitse medium wist dat de Bundesliga-club een stevig bedrag over had voor de Deen. Het zou gaan om 10 miljoen euro, waardoor de Amsterdammers verrassend genoeg een stevige winst zou maken op Gaaei, die vorige zomer nog voor 4,5 miljoen euro overkwam van Viborg FF. Toen tekende de rechtsback een contract tot medio 2028 in de Johan Cruijff ArenA.

Het verblijft in Amsterdam is voor Gaaei er vooralsnog een met stevige ups en downs. In zijn eerste seizoen werd hij tot twee keer toe vóór rust gewisseld. Eerst door Maurice Steijn (tegen Feyenoord) en daarna ook door diens opvolger John van ‘t Schip (tegen AZ).  Gaaei begon met twee belangrijke benutte strafschoppen tegen Panathinaikos heel wat beter aan zijn tweede seizoen, al ontving hij enkele dagen later alweer kritiek na de nederlaag tegen NAC Breda. 

Zie je Gaaei een transfer maken deze window?

  • Ja
  • Nee
139+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie