GEBREKEN bij Oranje, SCHRIK om Feyenoord | Twee Viertje met Aad #55 SPECIAL

Foto: GEBREKEN bij Oranje, SCHRIK om Feyenoord | Twee Viertje met Aad #55 SPECIAL

Oranje heeft gebreken, Feyenoord doemt angst in, PSV mist kansen en Ajax is steeds dichter bij die overwinning. Dat en nog veel meer wordt besproken door Aad de Mos en Eimert Pruis op het wereldberoemde resort ‘t Vosje. De wekelijkse podcast van SoccerNews.nl Twee Viertje met Aad pakt uit met de plek, voetbalkunsten, een uitgebreid menu en rake uitspraken. Check de bijzondere aflevering 55 nu hieronder!

Twee Viertje met Aad aflevering 55 SPECIAL: Ajax, AZ, Feyenoord, PSV, potje voetballen, Arsenal, Manchester City, slurpen aan de koffie en loeizuivere uitspraken en goals

Aad en Eimert laten hun voetbalkunsten zien

Aad de Mos en Eimert Pruis vermaken zich uitstekend op resort ‘t Vosje. Tussen het voetballen door wordt Twee Viertje ook nog gedraaid en de scherpte van het veld is ook terug te horen in de podcast. Raad van Aad, Vraag voor Aad (twee keer), Stalen Snor, Match of the Weekend (twee keer) en de nieuwe rubriek Aads Oranje…een bomvolle aflevering dus.

Ongevraagd advies heeft Aad dit keer voor alle Nederlandse clubs in Europa. Hij heeft namelijk een opvallend patroon ontdekt. De SoccerNews-analist ontdekte ook een paar opmerkelijke spelers bij het Nederlands elftal, in Aads Oranje. Vooral de in de selectie debuterende Nick Olij kan het niet goed doen bij Aad. “Hij is gewoon een casino-keeper, een trekpop.”

Twee vragen voor Aad de Boss en twee vooruitblikken op ‘toppers’

Aad de Boss (bondscoach Aad) miste ook nog een paar spelers in de Oranje-selectie en dan met name Jerdy Schouten. Wat hij de laatste tijd niet mist is zijn voorspellingen. De meestervoorspeller van SoccerNews blikt liefst twee keer vooruit op de Match of the Weekend. We hebben namelijk Ajax – AZ én Arsenal – Manchester City op het menu staan. Doe er je voordeel mee!

Ook zijn er twee vragen geselecteerd en dus hebben we ook twee keer Vraag voor Aad. De ene gaat over de transformatie van Feyenoord en komt direct vanuit het Cívitas Metropolitano, het stadion van Atlético Madrid. De vraag wordt wel in het Nederlands gesteld, net als de kijkersvraag voor Aad over Maurice Steijn. Als top of the bill hebben we ook nog 7K op het feestje op ‘t Vosje. De Stalen Snor draait namelijk om niemand minder dan Noa Lang.

Hoe ziet resort ‘t Vosje eruit?

Leuk en aardig al die geweldige scherpe onderwerpen natuurlijk, maar jij wil gelijk zien hoe ‘t Vosje eruit ziet. Check dus snel hierboven, de speciale aflevering 55 van Twee Viertje met Aad.

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft. Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Waarom is Feyenoord zo veranderd de laatste jaren?

  • Arne Slot
  • Dennis te Kloese
  • Geluk, concurrentie laat het afweten
  • Combinatie van factoren
  • Andere reden, ik laat op het YouTube-kanaal van SoccerNews weten welke
161+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:31
24+
Priske boos op persconferentie: ‘Je maakt het persoonlijk’
23:21
39+
Feyenoorder In-Beom Hwang zegt sorry
23:00
144+
‘Eredivisie is niks zonder Ajax’
22:57
5+
Barcelona ten onder na rode kaart García
22:32
163+
‘Mark van Bommel keert terug als trainer’
22:22
77+
Xabi Alonso heeft boodschap voor Feyenoord-fans
22:17
33+
‘Ongekende Santiago Giménez-blunder’
22:00
87+
‘Roer volledig om bij Ziggo Sport’
21:28
82+
Priske positief ondanks ‘donker gevoel’
21:12
261+
‘Massaontslagen binnen en buiten Feyenoord’
20:49
198+
Ziggo Sport-verslaggever blundert met Timber: “1-0 gewonnen?”
20:35
119+
Feyenoord vernederd door Bayer Leverkusen
20:31
105+
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles – Ajax: kan Ajax verder aanhaken?
19:41
318+
‘Vernedering Feyenoord zorgt voor bliksemontslag’
19:22
366+
De Kuip is ‘oorverdovend stil’: “Crematies met meer sfeer”
19:15
55+
FC Twente heeft HUISWERK niet gedaan! | Transfertijd
19:04
147+
Gevoelige info Priske gelekt? ‘Dat doet hij niet vrijwillig’
18:49
80+
Eredivisie-terugkeer in de maak? “Dát is mijn belofte thuis”
18:28
34+
Priske husselt met opstelling: “Zo verslaan we de Duitse kampioen”
18:24
60+
‘Intelligente’ Gravenberch ontwikkelt zich razendsnel
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie