”Verbannen’ gast nóóit meer in Vandaag Inside’

Foto: ”Verbannen’ gast nóóit meer in Vandaag Inside’

Johan Derksen raakt bij Vandaag Inside regelmatig in opspraak. Zo gebeurde dat ook bij de ‘kaarsenrel’, die echter ook slachtoffers maakte onder de gasten. Onder meer Roos Schlikker ondervond de gevolgen daarvan, nadat ze uiterst kritisch was op De Snor. Toch blijk Schlikker naar eigen zeggen niet gecanceld door de heren van Vandaag Inside.

Schlikker spreekt zich uit over Vandaag Inside-afwezigheid

Bij De Oranjezondag bracht Hélène Hendriks de rel ter sprake, die Schlikker te gast had aan tafel. “Wat moet er gezegd worden aan tafel, wil je nooit meer terugkomen?”, grapte Hendriks, die vroeg of Schlikker nog wel weer eens is uitgenodigd door Vandaag Inside. “Ik ben meteen geregeld uitgenodigd! Ook al wordt er beweerd door sommige mensen van het programma van niet”, reageerde Schlikker.

Toch is Hendriks benieuwd wat er dan daadwerkelijk aan de hand is. “Het is ook niet dat ik vind dat het programma stom is. Of dat Johan Derksen zo’n lul is. Helemaal niet. Ik vond het op dat moment met die kaarsrel heel ongemakkelijk om aan te schuiven. Ik kreeg daar een beetje klotsende oksels van. Dus ik dacht, kom even niet.” Volgens Schlikker ging het verhaal een eigen leven leiden. “Vervolgens werd er gezegd dat ik Johan Derksen zou willen cancelen. Ik vind cancelen sowieso heel stom. Dat wil ik helemaal niet.”

Bovendien bleek Schlikker op de sociale keihard media keihard aangepakt te zijn door fans van het programma Vandaag Inside. “Ik kreeg daarna zó ontzettend veel drek en seksistische haat over me heen. Ik dacht, waarom zou ik nou naar een programma gaan, waarna ik twee weken lang voor ‘hoer’ wordt uitgemaakt door iedereen? Dat vind ik gewoon niet nodig.” Of Schlikker nog weer wil aanschuiven is nog maar de vraag. “Dat ligt eraan of iedereen me dan weer voor hoer gaat uitmaken. Heb ik niet zo’n zin in.”

Moet Schlikker weer eens aanschuiven bij Vandaag Inside?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat hoeft van mij niet
819+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie