Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Genee blij met Veronica-aanwinst: “Markante analist”

Foto: Genee blij met Veronica-aanwinst: “Markante analist”

Wilfred Genee is erg blij met het feit dat Talpa in Jan Boskamp een versterking heeft gevonden voor Vandaag Offside. De goedlachse analist begint komende maandag in de voetbal-spin off van de talkshow.

“Ik heb Jan er heel graag bij”, zegt Genee in een video op de website van Veronica. “Hij is een markante analist en heeft zich al lang en breed bewezen. In het verleden was hij bij Veronica Inside ook al heel erg populair en daarnaast vertegenwoordigt hij het Feyenoord-geluid. Wesley Sneijder doet dat al voor Ajax en dat geldt ook een beetje voor Van der Meyde. Met Jan erbij wordt het een mix.”

VTBL verslagen

Even leek RTL dwars te liggen omdat Boskamp pas net weg was bij VTBL (stopgezet), maar dat bleek mee te vallen. “Het was toch minder groot dan het leek. RTL was blijkbaar een beetje overvallen toen ik bekend maakte dat Jan zou gaan aanschuiven bij Veronica Offside. Jan zei dat hij geen contract had en het zelf kon beslissen. Nu is hem verzocht of hij in de week dat hij Champions League doet op dinsdag, niet bij ons wil gaan zitten. Nu komt Jan dus een weekje later.”

Genee verwacht in de nabije toekomst veel van Veronica Offside. “Tot nu toe is het veelbelovend. Uit eigen ervaring weet ik hoe het gaat als je zo’n programma op wil bouwen. Andy en Wesley zijn heel goed begonnen en zij hebben, net als het programma, nog genoeg potentie om door te groeien. Ik denk dat Jan daar een grote rol in kan gaan spelen. Het is een goede mix van inhoud en humor.”

TIP: Wedden op voetbalduels? Waag je gok via Unibet en win!

Ben jij ook blij met Boskamp?

  • Ja
  • Nee
324+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie