Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Genee lacht om ‘falend’ EK-team: “Wat een stelletje sukkels”

Foto: Genee lacht om ‘falend’ EK-team: “Wat een stelletje sukkels”

Wilfred Genee vindt het kostelijk dat België in de achtste finale tegen Frankrijk moet aantreden. De Belgen speelden de laatste groepswedstrijd tegen Oekraïne met 0-0 gelijk en leken tijdens dat duel ook niet vol voor de winst te willen gaan. Daardoor ging de groepswinst naar de Roemenen en wacht de Belgen nu de zware confrontatie met de Fransen.

Genee lacht om prestaties België en verwacht makkie voor Oranje

Tijdens de uitzending van Vandaag Inside Oranje vertelde Genee te moeten lachen om het lot van de Belgen. “Die Belgen moeten toch ook hebben gedacht van: hadden we er maar iets meer aan getrokken gisteren… Die spelen nu tegen de Fransen. Wat een stelletje sukkels zijn dat.”

Scheidsrechter Bas Nijhuis stelde dat Oranje heel veel mazzel heeft gehad. “Als Nederland zijn we heel goed uitgekomen tegen Roemenië.” Ook Johan Derksen voorziet geen problemen. “We hobbelen zo door.” Tafelgast Job Knoester heeft echter een andere mening. “Iedereen zegt: we hobbelen zo door. Maar als je Oostenrijk verliest, waarom denken we dan dat we van Roemenië gaan winnen?”

Genee verweet vervolgens Knoester te negatief te zijn over Oranje. “Het gaat alleen maar beter, jij bent zo negatief altijd. Ik heb er heel veel vertrouwen in. Ik denk dat we er echt overheen walsen de komende wedstrijden.” Knoester heeft echter andere gedachten. “Je kunt beter tegen Frankrijk eruit vliegen dan tegen Roemenië.” Genee kapte vervolgens de discussie af. “We gaan er niet uit tegen Roemenië, wat zit je te zeiken man?”

Haalt Oranje de kwartfinale?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
201+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie