Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Giménez: ‘Als er één ding is dat mij hier verraste..’

Foto: Giménez: ‘Als er één ding is dat mij hier verraste..’

Vorige week tegen FC Emmen liet Santiago Giménez al zien wat hij in huis heeft, met een doelpunt en een assist. De spits is vastberaden om te slagen bij Feyenoord, en om in de winter met Mexico mee te gaan naar het WK in Qatar.

Aan Marca vertelt de 21-jarige Giménez dat zijn beginweken in Rotterdam goed zijn bevallen. “Als er één ding is dat mij blij verraste, dan zijn het wel hun geweldige fans. Als je dat volle stadion ziet dan krijg je kippenvel. Dat ik hier een doelpunt mocht maken was iets geweldigs. Ik geef alle eer aan God. Ik hoop dat het de eerste goal van velen was.”

Tegen Emmen kwam Giménez dus al tot scoren. “Ik wist dat die bal erin zou gaan en ik dank God daarvoor. Toen ik de goal maakte dacht ik aan mijn familie, vrienden en alle mensen die me hebben gesteund en geholpen.” Over zijn ploeggenoten is hij eveneens vol lof. “Het is een leuke groep. Er zijn veel nieuwe spelers die goed bij elkaar passen. We zijn een team en dat heeft mij geholpen om me aan te passen. Ik versta geen Nederlands, maar ik begrijp Engels perfect. En de meeste spelers spreken Engels, dus dat helpt.”

WK

Over zijn WK-ambitie besluit de aanvaller: “Ik weet niet of ik dicht bij de Mexicaanse selectie zit. Dat ik van club ben veranderd maakt niet zoveel uit. Ik zal hard werken en het beste van mij op het veld laten zien. Het is dan aan degenen die daarover gaan om mij te selecteren.”

TIP: Wint Feyenoord de EL-groep? Win 3,75 keer je inleg via Unibet!

Gaat Gimenez slagen bij Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik moet het nog maar zien..
219+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie