Girona-trainer geërgerd: ‘Daar houd ik niet van’

Girona-trainer Míchel Sánchez vindt dat zijn team zichzelf woensdag tekortgedaan in het Champions League-duel met Feyenoord. De oefenmeester was vooral ontevreden over een aantal momenten in de eerste helft.

Trainer Girona is teleurgesteld na nederlaag tegen Feyenoord

“Tot de 1-1 ging het erg goed, maar daarna gingen we niet meer goed om met hun manier van drukzetten, nadat zij dat hadden aangepast”, reageerde Míchel na afloop van het verloren duel tegen Spaanse media. We kwamen een mannetje tekort op het middenveld en toen we ons daarop hadden ingesteld, ging het weer lopen. Maar in die fase in de eerste helft speelden we de bal veel te vaak terug op de keeper. Ik houd niet van balletjes terug. Keeper Gazzaniga had veel te veel balcontacten, dat irriteert me.”

Na de rust zag de Spaanse oefenmeester dat Feyenoord fel voor de dag kwam en het Girona lastig maakte. “We verdienden meer, maar dit hoort erbij. Ik geloof niet in pech, we moeten dit accepteren”, is het oordeel.

‘Credits naar Feyenoord’

Arnaut Danjuma reageerde bij Ziggo Sport op het verlies van zijn ploeg. De aanvaller was aangever bij de 2-2 van Donny van de Beek, maar dat bleek onvoldoende voor de winst. Hij geeft dan ook ‘alle credits aan Feyenoord’. “Maar wij speelden niet slecht”, klonk Danjuma. “We hadden veel balbezit en kregen veel kansen. Zeker in de tweede helft, met ook een gemiste penalty. Maar het was steeds achter de feiten aan rennen.”