Goals uit standaardsituaties: Feyenoord maakt achterstand snel goed

Feyenoord is in de 19e minuut op achterstand gekomen tegen Girona in de Champions League. De gastheren konden na een hoekschop profiteren van niet bepaald daadkrachtig handelen van Hugo Bueno.

Feyenoord komt op 1-1 in Girona

In de beginfase tussen Girona en Feyenoord golfde het spel heen en weer. Thomas Beelen stond in de basis en was al snel betrokken bij twee penibele situaties. Na slordig balverlies van de verdediger kon Viktor Tsyhankov gevaarlijk worden, maar Timon Wellenreuther redde knap. Later schoot Beelen de bal de verkeerde kant op bij een gevaarlijk moment, maar ging de bal net over het doel.

Achterstand ongedaan gemaakt

Daar tegenover stond een actie van Antoni Milambo, maar bij het schot op doel raakte hij de bal verkeerd. In de 19e minuut kon Hugo Bueno de bal na een hoekschop niet wegwerken en stond David López op de goede plaats om de 1-0 binnen te schieten.

Feyenoord reageerde binnen vier minuten. Een indraaiende vrije trap van Igor Paixão werd geschampt door Quinten Timber, waarna Yangel Herrera de bal zeer ongelukkig in eigen doel werkte. De VAR checkte de treffer nog, maar Timber bleek geen buitenspel te staan: 1-1!

Houdt Feyenoord een resultaat over aan dit duel?