Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Goals van Messi en Suárez niet voldoende om Inter Miami te laten winnen

Inter Miami heeft in een doelpuntrijk duel met 3-3 gelijkgespeeld tegen St. Louis City. Lionel Messi, Luis Suárez en Jordi Alba zorgden ervoor dat drie keer een achterstand werd weggewerkt.

Inter Miami komt drie keer achter tegen St. Louis City maar komt telkens terug

Na de vlotte openingsgoal van de bezoekers, trok Messi in de 25ste minuut de stand gelijk. Voor de Argentijnse aanvaller was het alweer de 12e goals in evenveel wedstrijd in de Major League Soccer.

St. Louis City kwam in de 41ste minuut wederom op voorsprong, maar kon daar wederom niet lang van genieten. Nog voor rust tekende Suárez voor de gelijkmaker. Een geweldige dribbel van Messi stelde Alba in staat om de Uruguayaanse aanvaller te bereiken. Twintig minuten voor tijd was Suárez in een minder positieve rol betrokken. Hij kopte namelijk een corner in het verkeerde doel binnen, waardoor de tegenstander voor de derde keer op voorsprong kwam.

Dit keer was het weer een grote naam die de stand in evenwicht bracht. Alba schoot koeltjes de 3-3 binnen en sleepte zo een punt uit het vuur. Inter Miami blijft koploper in de Eastern Conference.