GOUD voor Slot en Go Ahead, nog GEEN BRONS voor Ajax | Twee Viertje met Aad #86

De Olympische Spelen zijn nog in volle gang en dus is Aad de Mos nog in olympische sferen. Want moet voetbal geen volwaardige olympische sport worden? En wat zou Ajax te zoeken hebben op dat mondiale evenement? Nou volgens de oud-trainer van die club is het allemaal zo matig dat er nog niet eens een bronzen medaille in zit. Meedoen is belangrijker dan winnen geldt voor de eigenzinnige meestervoorspeller zeker niet. Hij is daarom kritisch op Ajax, FC Twente, NAC Breda en Erik ten Hag. Toch zitten er in aflevering 86 van de SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad zeker gouden medailles bij. Gefeliciteerd, Arne Slot en Go Ahead Eagles!

Twee Viertje met Aad aflevering 86: Europese prestaties Ajax en FC Twente, transferkunsten Go Ahead Eagles en NAC Breda, Erik ten Hag en Ajacieden en een voorspelling van veel gouden medailles

Ajax en FC Twente vallen tegen in Europa

Maar eerst blikken we uiteraard terug op de Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs. Ajax en FC Twente lijken het op papier goed gedaan te hebben, maar in (co)efficiënt met Aad is de SoccerNews-analist toch een andere mening toegedaan. Hij voorziet gevaarlijke Griekse counters in de ArenA en Oostenrijkse tegenstoten in De Grolsch Veste.

Op basis van het SN Transferoverzicht heeft Aad de Mos in Transfertijd een gouden medaille in petto voor Go Ahead Eagles. NAC Breda komt er heel bekaaid af op transfergebied. De oud-trainer ziet wel wat in de nieuwe coach van de Bredase club, maar het gaat heel lastig worden om in de Eredivisie te blijven met het huidige spelersmateriaal.

Ten Hag moet kappen met Ajacieden

Dat geldt niet voor Erik ten Hag, want de Manchester United-trainer heeft een ongelimiteerde credit card en wil daarom zijn hele Ajax-elftal van 2019 bij elkaar kopen. De Stalen Snor (The Steel Mustache) schrikt daarvan en wil dat de Nederlandse coach daarmee kapt. Gaat Aad daarin mee?

Tot slot een voorbeschouwing op het Eredivisie-seizoen, want daar hebben we natuurlijk al wekenlang naar gehunkerd. De Eredivisie gaat beginnen en de eerste zeperd hangt al in de lucht. De meestervoorspeller heeft slecht nieuws voor twee clubs en waarschijnlijk kan jij al raden welke. Check het snel in de nieuwste aflevering van Twee Viertje met Aad!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews: Twee Viertje met Aad. In de podcast praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft onder meer ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft.

Wat zou jij aan Ajax geven?

  • Goud
  • Zilver
  • Brons
  • Diploma
  • Veer
  • Punten, kunnen ze wel gebruiken
  • He-le-maal niks!
72+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

14:52
34+
‘Prachttransfer lonkt voor Ricardo Pepi’
14:36
192+
Van Hanegem wijst zijn grote Oranje-uitblinker tegen Bosnië aan
14:21
57+
‘Twee transfervrije spelers in Feyenoord-vizier’
14:10
25+
Johan Derksen krijgt boze VI-kijker aan de deur thuis
13:50
63+
Vrouw René van der Gijp is van Instagram af geknikkerd
13:35
2495+
‘Dit is de ware reden van ruzie Weghorst met gebroeders Timber’
13:20
46+
Dijkshoorn vernietigt VI-gast: ‘Met twee zinnen op zijn rug te leggen’
13:04
68+
Hato vol lof: ‘Toen ik bij Ajax 1 kwam was hij mijn mentor’
12:48
52+
Officieel: Feyenoord kaapt Fransman weg bij Lyon
12:33
362+
Driessen ziet twee ‘horzels’ op Oranje-training: “Word je doodziek van”
12:17
67+
‘Dát is de zwakke plek van Oranje, probeerde Van Gaal al te camoufleren’
12:00
318+
Het grote obstakel voor kersvers PSV’er Karsdorp
11:47
27+
Van der Vaart ziet Duitse Mbappé: “Had daar al moeten staan”
11:43
88+
Ajax ‘verpest kinderdroom’: ‘Schan-da-lig’
11:32
61+
Ajax sluit lucratieve sponsordeal
11:16
55+
Hier kijk je Nederland – Duitsland
11:07
2197+
Bizar: ‘Antony terug naar Ajax’
10:59
113+
PSV vreest niet voor ‘bananenschil’: “Niemand over gehoord”
10:44
455+
Derksen walgt van ‘Oranje-engnek’
10:34
247+
‘Groot Van Dijk-nieuws voor Arne Slot’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie