Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Gözübüyük reageert ‘via-via’ alsnog op PSV-penalty

Foto: Gözübüyük reageert ‘via-via’ alsnog op PSV-penalty

Na afloop van PSV – RKC (1-0 door late penalty Cody Gakpo) wilde scheidsrechter Serdar Gözübüyük niet voor de camera verschijnen, maar via vriend Özcan Akyol heeft hij nu alsnog een korte reactie op alle ophef gegeven.

Gözübüyük stuurde namelijk tijdens Veronica Inside een sms’je naar tafelgast Akyol, met daarin de tekst: “Ik heb gewoon de regels gevolgd. Hier fluit je ook voor op het middenveld. Of laat je doorspelen? De VAR zei ook dat het een penalty was. Ik zie zijn hak (van Hans Mulder, red.) op zijn hoofd (van Xavi Simons, red.) komen, fluit direct en VAR bevestigt de penalty.”

Derksen: penalty onterecht

Er is echter veel kritiek op de beslissing van arbiter Serdar Gözübüyük. Terecht, vond Johan Derksen, die nooit een penalty gegeven zou hebben voor het ‘hooggeheven been’ van Mulder. “Die scheidsrechter voelt het spel niet aan. Mulder van RKC speelt de bal en die kleine Simons bukt, ziet dat hij de bal speelt en gaat liggen rollen.”

Derksen uitte verder nog frustratie richting Simons, die zich volgens de Veronica Inside-analist enorm aanstelde. “Hij doet net alsof hij een ernstige hoofdwond heeft. Hij had helemaal niks. Ik zou Simons als PSV zijnde aanpakken. Hij brengt de club in diskrediet en naait RKC.”

Vaessen

Op ESPN sprak RKC-goalie Etienne Vaessen ook reeds schande over Simons: “Hij doet net alsof hij door vijf man in elkaar is geslagen. Kijk eens hoe snel hij opstaat. Het is een hele goede speler, maar dit heb je als topclub toch niet nodig?”

TIP: Spelen PSV en Feyenoord gelijk? Pak 4.15 keer je inzet bij Unibet!

Gozubuyuk heeft gelijk

  • Eens
  • Oneens
614+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie