Gravenberch beloond met basisplaats tegen Werder Bremen

Foto: Gravenberch beloond met basisplaats tegen Werder Bremen

Bayern München gaat zaterdagavond op bezoek bij Werder Bremen. Ryan Gravenberch staat in het Bundesliga-duel hoogstwaarschijnlijk in het basisteam, zo verklapt Thomas Tuchel op de persconferentie.

Basisplaats voor Gravenberch

De Nederlander stond dit seizoen in de competitie nog geen enkele keer de volle 90 minuten op het speelveld. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer krijgt Gravenberch echter steeds meer het vertrouwen. Tijdens de laatste vijf wedstrijden leverde hem dat speelminuten op, waarbij hij zijn trainer niet liet vallen.

Vorig weekend mocht hij tegen Herta BSC voor 29 minuten aantreden en gaf hij Tuchel wederom een goed gevoel. De oefenmeester laat hem tegen Werder Bremen daarom zo goed als zeker beginnen. “Leon Goretzka is geschorst en ik denk dat Ryan hem vervangt. Dat verdient hij. Het beviel mij wat hij liet zien tegen Hertha BSC”, zo legt hij uit.

Gravenberch liet in de binnenlandse media al meermaals vallen dat hij volgend seizoen meer speelminuten wil krijgen. Mocht Bayern München dat hem niet kunnen bieden dan sluit hij een tijdelijk vertrek niet uit. Naar verluidt zijn onder meer Liverpool en Manchester United geïnteresseerd en zien de clubs hem graag komen.

Titelstrijd in Duitse competitie

Met nog vier wedstrijden te gaan staat Bayern München bovenaan in de Bundesliga. De voorsprong op Borussia Dortmund bedraagt echter slechts een punt, waardoor het zich geen fout kan permitteren. De concurrent ontvangt zondag in eigen huis VfL Wolfsburg, dat op de zevende plek is terug te vinden.

Scoort Gravenberch tegen Werder Bremen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Hoort Gravenberch bij Bayern München in de basis thuis?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
97+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie