Gravenberch krijgt duidelijke boodschap van Slot

Foto: Gravenberch krijgt duidelijke boodschap van Slot

Ryan Gravenberch maakt vooralsnog een regelrecht geweldig seizoen door bij Liverpool. En dat allemaal dankzij oefenmeester Arne Slot, die hem week in week uit het vertrouwen schenkt. Maar… zo waarschuwt de trainer, de middenvelder moet wel blijven presteren.

Arne Slot richt zich tot Ryan Gravenberch

Op een persconferentie heeft de oud-Feyenoord-manager een duidelijke boodschap voor Gravenberch: “Nu is het aan hem om de lat zo hoog te blijven leggen zoals die nu ligt. Dat is een uitdaging omdat hij, net als alle anderen, elke drie dagen moet spelen. Dat is ook een uitdaging voor ons allemaal, maar vooral voor hem omdat hij afgelopen seizoen niet veel wedstrijden heeft gespeeld. Ik denk dat hij nu al meer wedstrijden van negentig minuten heeft gespeeld dan in de afgelopen twee seizoenen. Dus het interessant om te zien hoe hij ermee omgaat, maar tot nu toe doet hij het heel goed.”

The Reds staan momenteel op nummer één in de Premier League: “Wij zijn Liverpool. Dus spelers die hier spelen zijn eraan gewend boven aan de ranglijst te staan. Het zou dus heel raar zijn als een speler bij Liverpool ineens met zijn hoofd in de wolken zit. Deze spelers zijn ervaren genoeg om de ranglijst na zes wedstrijden te begrijpen, en het schema dat we hadden te vergelijken met die van andere teams.”

Druk programma

Op woensdagavond was Liverpool nog te zien in de Champions League en morgen wordt er al om half twee ‘s middags afgetrapt tegen Crystal Palace… “Het is een moeilijk duel voor ons, met een aftrap om 12.30 uur (Engelse tijd) na het spelen van een wedstrijd woensdagavond in de Champions League. En dat tegen een team dat de hele week de tijd heeft gehad om zich voor te bereiden. Maar dat hoort bij het werken bij een topclub en we moeten klaar zijn voor dit soort clubs en dat zullen we morgen zijn.”

Houdt Gravenberch dit vol?

  • Dat verwacht ik wel
  • Nee, nooit
35+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie