Gravenberch verrast: ‘O, echt? Is dat zo?’

Foto: Gravenberch verrast: ‘O, echt? Is dat zo?’

Liverpool heeft vandaag de koppositie gepakt in de Premier League. The Reds wonnen met 1-2 van Wolverhampton Wanderers, waar concurrent Manchester City punten verspeelde tegen Newcastle United (1-1). Ryan Gravenberch was daar echter… niet echt mee bezig.

Ryan Gravenberch over koppositie: “Dat wist ik niet”

Na afloop van de partij verscheen de middenvelder voor de camera van Viaplay: “O ja, staan we aan kop? Dat wist ik niet. Maar dat voelt goed en hopelijk kunnen we daar blijven. We wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden en we hadden ook wat slordige momenten. We misten de focus in de eindfase. Uiteindelijk hebben we het goed gedaan en drie punten gepakt.”

Sky Sports verkoos de oud-Ajacied tot Man of the Match: “De trainer stelt mij op en dat geeft veel vertrouwen. Dat is het allerbelangrijkste. En ik laat het ook zien op het veld…”

Arne Slot: “Niet eerlijk”

Wolves is natuurlijk wel de hekkensluiter in de Engelse competitie, maar trainer Arne Slot vindt dat niet eerlijk: “Eigenlijk is het niet eerlijk om nu naar de stand te kijken, want Wolves heeft een heel zwaar programma gehad. Als ze op deze manier blijven spelen, zullen ze nog veel hoger eindigen. We kenden een moeizame start en daarvoor verdient Wolves ook de credits. Ze hadden een goed strijdplan.”

“Gedurende de eerste helft kregen we meer de controle en ons doelpunt was geen toeval”, aldus de coach. “De tweede helft verliep voor ons veel beter, maar we kregen een tegengoal die te voorkomen was. Het is natuurlijk fijn als je heel snel de 1-2 maakt. Ik zag ook geen reden om in te grijpen, want we waren in die fase dominant en stonden goed.”

Zie jij Liverpool kampioen worden?

  • Ik wel
  • Ik niet
15+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie