‘Groot Weghorst-nieuws bij Ajax’

Foto: ‘Groot Weghorst-nieuws bij Ajax’

Ajax won gisteren met 1-4 van Jagiellonia Bialystok en heeft zich zo goed als verzekerd van een ticket voor de groepsfase van de Europa League. Dat betekent meteen dat de vlag uit kan bij de Johan Cruijff ArenA inzake de komst van Wout Weghorst.

Snel Wout Weghorst-nieuws op komst bij Ajax?

Mike Verweij schrijft in De Telegraaf over de snelle 1-1 in Polen: “Technisch directeur Alex Kroes zal die gelijkmaker om twee redenen met gejuich hebben begroet. Allereerst omdat Ajax binnen vijf minuten de onnodig opgelopen schade repareerde, maar ook omdat de beelden van de fraaie treffer misschien toch nog clubs over de streep trekken de Engelsman in de slotdagen van de transfermarkt te kopen. Ajax is op zoek naar geld om de in de startblokken staande Wout Weghorst binnen te halen.”

Chuba Akpom

Het is de vraag of de komst van de pinchhitter van het Nederlands elftal afhankelijk is van een eventueel vertrek van Chuba Akpom. Het Algemeen Dagblad meldde eerder nog: “In het geval van Andries Noppert mikt Alex Kroes op een tijdelijk verblijf bij Ajax, zoals de kans ook reëel is dat Weghorst – in eerste instantie – op huurbasis zal tekenen zodra Akpom wordt verkocht.”

Vandaag voegde het bovengenoemde medium daaraan toe, over de hattrick van de Engelsman in de Europa League: “Terwijl technisch directeur Alex Kroes hem op de tribune nog altijd probeerde te verkopen om Wout Weghorst eindelijk uit de wachtkamer te kunnen trekken, zag hij Akpom met een hattrick helpen de belangstelling op te krikken.”

Dat Weghorst zelf wel brood ziet in een transfer naar Amsterdam is inmiddels overduidelijk: “Ajax is de grootste club van Nederland, meer hoef ik daar niet over te zeggen.”

Komt Weghorst?

  • Dat denk ik wel
  • Nee…
10395+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie