Gündogan bij Barcelona woedend op ploeggenoten

Foto: Gündogan bij Barcelona woedend op ploeggenoten

Ilkay Gündogan zag Barcelona zaterdagmiddag in eigen huis met 1-2 onderuitgaan tegen Real Madrid. De middenvelder was zwaar teleurgesteld, maar merkte dat dit gevoel in de selectie niet geheel werd gedeeld.

Kwade Gündogan teleurgesteld in Barcelona

De thuisploeg kwam bij een doelpunt van Gündogan razendsnel op een voorsprong te staan en die hield Barcelona de gehele eerste helft vast. Na de theepauze ging het echter mis. Jude Bellingham bracht na 68 minuten spelen de stand gelijk, waarna hij in de blessuretijd ook nog eens voor de overwinning voor Real Madrid zorgde.

De 33-jarige Gündogan stond na het duel Optus Sport te woord. “Als ik eerlijk ben, denk ik niet dat de nederlaag zo hard is aangekomen als ik had verwacht”, liet hij weten. “Ik wil hier niks verkeerds zeggen, maar ik was net in de kleedkamer en ik had wel wat meer frustratie, woede en teleurstelling verwacht. Er was wel wat teleurstelling, maar niet veel.”

Volgens de middenvelder staat dit niet bepaald op zichzelf. “Dat is een beetje ons probleem. Ik weet het niet, maar op dit soort momenten mag er best meer emotie zijn. We weten dat we beter zijn dan dit en dat we beter kunnen in situaties zoals de 1-2. Als je daar niet op reageert, dan sijpelt dat door naar wat er op het veld gebeurt.”

Grotere achterstand op Real Madrid

Gündogan kwam afgelopen zomer over van Manchester City en hoopte bij de regerend kampioen opnieuw voor de landstitel te gaan. Na elf speelronden is het verschil tussen Barcelona en Real Madrid echter vier punten in het voordeel van de Madrilenen. “Ik ben hier niet gekomen om dit soort wedstrijden te verliezen of om het gat met die ploegen groter te laten worden.”

Was de zege van Real Madrid terecht?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik vind van niet
365+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie