Hake hoeft niet te vrezen: “Vertrouwen in hem”

Foto: Hake hoeft niet te vrezen: “Vertrouwen in hem”

René Hake maakt het seizoen af bij FC Utrrecht. Frans van Seumeren bevestigt dat de directie, aandeelhouders, RVC én spelersgroep het volle vertrouwen hebben in de trainer.

De Domstedelingen begonnen goed aan het seizoen, maar de laatste weken gaat het aanzienlijk minder. Hake sprak na de bekeruitschakeling tegen NAC Breda van een crisis, in de competitie werd er ook al weken niet gewonnen. Vooral op vreemde bodem blijven de presteren erg ondermaats. Groot aandeelhouder Van Seumeren bevestigt nu tegenover Voetbal International dat men echter nog steeds achter de huidige oefenmeester staat.

“René heeft een contract tot het einde van het jaar en dat respecteren we. Natuurlijk is er na het laatste duel van dit jaar overleg geweest. Maar dat doen we eigenlijk altijd. Ik heb vertrouwen in de aanpak van René. Met mij de andere aandeelhouders, RVC, spelersraad én directie. De resultaten vallen de laatste weken tegen maar we moeten ook niet vergeten wat we het afgelopen jaar hebben neergezet. We hebben het in fases best goed gedaan in 2021. Maar we willen alleen altijd meer”, aldus Van Seumeren.

”Het moet ook gewoon beter”, vervolgt de rijke zakenman. “Wij hebben als doelstelling om het beter te doen dan vorig jaar. Toen eindigden we als zesde. We hebben als club deze zomer nieuwe spelers gehaald én geïnvesteerd in de middelen. Iedereen is het erover eens dat er een goede selectie staat. Het moet beter. Dan hebben we in de gesprekken met René en de spelers laten weten. In die gesprekken voelde ik de drive, zowel bij René als de spelersgroep. We moeten nu met z’n allen achter de club gaan staan. Dan is er nog heel veel moois mogelijk dit seizoen.”

De verbintenis van de Drent loopt na dit seizoen af. Van Seumeren wil nog niet teveel vooruit kijken. “We gaan met elkaar door tot het einde van het seizoen. Daar hebben we alle vertrouwen in. Hij heeft toch gewoon een contract? Dan gaan we in de zomer wel opnieuw evalueren. Soms moeten we ook een beetje wegblijven bij de emotie. Ik heb er alle vertrouwen in.”

Blijft Hake ook na dit seizoen?

  • Ja
  • Nee
37+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie