‘Hakim Ziyech kost Ajax fiks bedrag’

Foto: ‘Hakim Ziyech kost Ajax fiks bedrag’

Gisteren werd Hakim Ziyech opeens weer aan Ajax gelinkt. De kans is echter bijzonder klein dat de Marokkaan naar de Johan Cruijff ArenA komt, om de simpele reden dat Galatasaray vrij hoog voor hem in de boom zit.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Ajax moet 10 miljoen euro betalen voor Hakim Ziyech’

Volgens de Turkse media mag de technicus wel vertrekken uit Istanbul, maar alleen als daar een fikse transfersom tegenover staat. Naar verluidt wil Cim Bom Bom minimaal tien miljoen euro verdienen met de verkoop van Ziyech, wat zijn komst voor Ajax zo goed als onmogelijk maakt. De situatie van de Amsterdammers is immers bekend: er zijn financiële problemen.

Alleen als Galatasaray opeens nog heel veel water bij de wijn doet, kan er in de laatste dagen van de zomerse transferwindow nog iets veranderen. Het zou vele malen logischer zijn als de Marokkaan voor een vervolg van zijn carrière in Saudi-Arabië kiest. Volgens de laatste geruchten zijn er in ieder geval een hele hoop clubs uit de zandbak geïnteresseerd in een samenwerking: Al-Shebab, Al-Nassr (de club van Cristiano Ronaldo) én Al-Ittihad, waar Karim Benzema het uithangbord is.

“Hij rent niet, hij jaagt niet”

Na de Champions League-uitschakeling tegen het Zwitserse Young Boys werd Ziyech met de grond gelijkgemaakt door een hoop Turkse media. HaberTurk schreef bijvoorbeeld: “Ziyech staat niet op het veld. Hij rent niet, hij jaagt niet. Ziyech is fysiek erg zwak. Als we kijken naar de twee wedstrijden kon Galatasaray niet het voetbal laten zien om de Champions League te halen. Fouten van de coach hebben hiervoor gezorgd.”

Fanatik: “Ziyech is geen speler die zowel mentaal als fysiek voor Galatasaray kan spelen. Het was een grote fout om met een speler te spelen die zo lang op de bal wacht. Natuurlijk was Galatasaray slecht als team, maar Ziyech was niet eens slecht. Hij was er niet.”

Te duur?

  • Ja
  • Nee
7279+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie