Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Hallucinant contract klaar voor Ronaldo: ‘Zien hem graag komen’

Foto: Hallucinant contract klaar voor Ronaldo: ‘Zien hem graag komen’

Cristiano Ronaldo is momenteel op een zijspoor beland bij Manchester United, waar trainer Erik ten Hag hem nagenoeg alleen maar inzet als invaller. Afgelopen zomer kon de Portugees dan ook vertrekken, bijvoorbeeld naar Saudi-Arabië.

Aldaar kon hij met een tweejarig contract zo’n 250 miljoen euro gaan verdienen in totaal. De onbekende club uit het Midden-Oosten had bovendien dertig miljoen euro klaarliggen als transfersom, om het nog een jaar doorlopende contract van CR7 in Engeland af te kopen.

Cashen in de woestijn

Inmiddels is duidelijk dat de clubs Al-Hilal als Al-Nassr beiden ruim twee miljoen euro per week (!) wilden aanbieden. Yasser Almisehal, voorzitter van de Saudische voetbalbond, bevestigt de geruchten en hoopt dat Ronaldo ooit naar ‘zijn’ competitie komt.

“We zouden graag een speler als Cristiano Ronaldo in de Saudi League zien spelen. Ik weet zeker dat iedereen de prestaties en records van Cristiano Ronaldo kent, maar ook als speler is hij een groot rolmodel. Ik denk ook: waarom niet?. Ik weet dat het natuurlijk een dure deal zou zijn, maar de omzet die onze clubs genereren wordt steeds groter. We hebben al een aantal grote spelers die vroeger in de Premier League speelden naar de Saoedische competitie zien komen. Ik houd van Cristiano Ronaldo en ik zou hem graag in Saoedi-Arabië zien spelen, maar dat zal helaas niet voor januari gebeuren”, aldus Almisehal tot slot.

TIP: Verdien 7.50 als Manchester United van Manchester City wint!

Had jij Ronaldo deze transfer wel willen zien maken?

  • Ja
  • Nee
132+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie