Hans Kraaij geeft Peter Bosz tip: ‘Zeg dat tegen jouw vrouw!’

Foto: Hans Kraaij geeft Peter Bosz tip: ‘Zeg dat tegen jouw vrouw!’

Hans Kraaij jr. vindt dat Peter Bosz zich niet zo boos moet opstellen ten opzichte van de media, de scheidsrechters en zijn spelers bij PSV. Tijdens het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie deed de analist zijn betoog over de trainer van de koploper in de Eredivisie. De ex-voetballer had daarbij een belangrijk advies.

Kraaij jr. snapt niet dat Bosz zo boos is op iedereen en maant hem aan vrolijker te zijn

In het praatprogramma op zondagochtend liep Kraaij jr. leeg over het gedrag van de oefenmeester die uit bij AZ geschorst was. “Of ik zijn gedrag snap, met die korte antwoorden voor de camera’s? Nee, dat snap ik niet. Je kan gewoon met een vrolijk gezicht, of een niet vrolijk gezicht, uitgebreider antwoord geven dan er nu gebeurt.”

“Volgende week ben ik aan de beurt, dus ik ben benieuwd, maar ik kan nu wel zeggen wat ik vind”, aldus de ex-voetballer. “Er zit heel veel boosheid in Peter Bosz, heb ik het idee. Richting ons (bij ESPN, red.). Richting scheidsrechters en spelers ook”, reageerde Kraaij op Sjoerd Mossou, die ook aan tafel zat. “Hij heeft zoveel succes, zo de wind mee gehad of zelf gecreëerd. Mijn vader zei me altijd: ‘Jij was wel erg boos op jouw spelers. Dan stond ‘ie achter mij te kijken. Denk jij nou dat als de trainer boos is, de ploeg vrolijk kan spelen?'”

Daarop kwam de analist met een advies voor Bosz. “Ik denk dat hij ons maar gewoon moet vergeten, lekker zich vrolijk concentreren op die fijne ploeg die hij heeft. Geef gewoon normaal en uitgebreider antwoord voor de camera’s en zeg thuis tegen jouw vrouw: ‘Dat vind ik een lul en die vind ik een lul.’ Verkoop jouw club op een goede manier en voor de rest: ik wens hem alle succes en vooral weinig boosheid toe. En tot volgende week!”

Bosz zat in het AFAS Stadion op de tribune, nadat hij na afloop van de vorige Eredivisie-wedstrijd van PSV niet te spreken was over scheidsrechter Danny Makkelie. De uitspraken van de oefenmeester werden niet gewaardeerd door de KNVB. De voetbalbond schorste de trainer van de koploper voor één duel. PSV won zaterdag met 1-2 bij AZ.

Eens met Kraaij?

  • Ja, Bosz moet niet zo boos zijn
  • Nee, het is terecht dat Bosz boos is
162+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie