Hélène Hendriks hekelt RTL live in Oranjezomer-uitzending

Foto: Hélène Hendriks hekelt RTL live in Oranjezomer-uitzending

Hélène Hendriks is uitgegroeid tot één van de boegbeelden van Talpa. In haar Oranjezomer-uitzending van afgelopen dinsdagavond sneerde ze naar concurrent RTL.

Hélène Hendriks mag geen B&B Vol Liefde-beelden uitzenden, baalt van RTL

Hendriks wilde namelijk fragmenten van B&B Vol Liefde laten zien, aangezien haar hele tafel – inclusief zijzelf – fan is van het programma, maar dat stond RTL niet toe. Zelfs ook al wilde Talpa er voor betalen. “Ze hebben natuurlijk enorm veel kijkcijfers. We hadden heel graag een stukje willen laten zien, omdat we het zelf ook een heel leuk programma vinden, maar dat mocht niet! Waarom nou niet?”

RTL Boulevard-gezicht en tafelgast Rob Goossens reageert: “Ja, ik weet niet wat er aan de hand is, maar RTL is op dit moment heel erg voorzichtig met het delen van B&B Vol Liefde.” Hendriks baalt er van. “Rob, ga eens met een vuist op tafel slaan. Wij willen het promoten, leuke beelden laten zien, kan het niet.”

Maar zelfs RTL Boulevard zelf loopt wel eens tegen dergelijke problemen aan, vertelt Goossens: “Met Boulevard willen we de afvallers spreken en dat is dan al uitgezonden op televisie. Dan denk je: dat is toch leuk? Maar zelfs dat niet.” Overigens is Jack van Gelder een uitzondering: hij vindt B&B Vol Liefde níét leuk (meer). “Ik heb het idee dat het steeds meer gescript is en dat het een beetje afwijkt van de kneuterigheid en ‘kom helpen’ en ‘ik wil iemand hebben’.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Kijk jij naar B&B Vol Liefde?

  • Ja
  • Nee
132+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie