Hélène Hendriks voorspelt snoeiharde Feyenoord-ingreep

Foto: Hélène Hendriks voorspelt snoeiharde Feyenoord-ingreep

Hélène Hendriks voorspelt in Vandaag Inside dat Feyenoord-trainer Brian Priske snel keihard gaat ingrijpen bij Feyenoord. De presentatrice, die vrijdagavond te gast was in de populaire talkshow, voorziet dat Timon Wellenreuther snel wordt vervangen door Justin Bijlow.

Hendriks en Derksen pleiten voor Feyenoord-ingreep

Priske besloot om bij aanvang van dit seizoen Wellenreuther de voorkeur te geven boven Bijlow, waarna laatstgenoemde leek te vertrekken uit De Kuip. Een transfer naar Southampton ketste echter af gezien de doelman niet door de medische keuring kwam. Daardoor bleef Bijlow toch bij Feyenoord, maar aan zijn reserverol veranderde tot nu toe niks.

In Vandaag Inside wordt ook het resultaat van Feyenoord tegen Bayer Leverkussen besproken, maar van de 0-4 nederlaag kijkt René van der Gijp niet echt op. “Tegen de absolute top van Europa hebben wij normaal gesproken niks in te brengen. Als wij tien keer tegen Leverkusen spelen, verliezen we acht keer en spelen we twee keer gelijk.”

Wellenreuther maakt foutjes

Hendriks meent dat Wellenreuther ook niet al te sterk keepte. “Hij maakte wel meerdere foutjes hoor, die Wellenreuther. Ik denk dat hij nog één wedstrijd onder de lat staat, en dat Priske dan kiest voor Bijlow.” Volgens Johan Derksen doet de Deense oefenmeester daar verstandig aan. “Ja, wat mij betreft is het klaar. Die trainer, die nu de huddle niet meer doet, die luistert goed naar de mensen om zich heen. Die man moet toch eens stoppen, iedereen in Nederland weet dat Bijlow een veel betere keeper is. Ze hebben in die Duitser een goeie reservekeeper, maar je mag hem toch niet vergelijken met Bijlow?”

Moet Bijlow de kans krijgen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, Wellenreuther laten staan
167+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie