Hélène kritisch op Rutger na De Oranjezondag: ‘Had anders gekund’

Foto: Hélène kritisch op Rutger na De Oranjezondag: ‘Had anders gekund’

De meest recente uitzending van De Oranjezondag heeft nogal wat kritiek gekregen omdat Rutger Castricum even leek te zijn vergeten dat zijn job enkel ‘sidekick’ is. Bij vlagen nam Castricum de presentatie volledig over van Hélène Hendriks.

Hélène Hendriks over ‘te aanwezige’ Oranjezondag-sidekick Rutger Castricum

Onder andere René van der Gijp constateerde al in Vandaag Inside dat Castricum ‘zijn rol iets te serieus is gaan nemen, en door is geslagen’. In De Telegraaf reageert Castricum: “Ik vind de adviezen van René helemaal niet zo verkeerd hoor. Het is het programma van Hélène en dat moet zeker ook zo blijven. Zij draagt het, mij wordt gevraagd wat scherpte en wat lachen mee te brengen.”

De kritiek op de sociale media deren Castricum daarentegen een stuk minder. “En het is ook nooit goed natuurlijk. Dan ben ik weer te druk, dan weer te aanwezig. Of te veel op de achtergrond. Dan lach ik weer te veel.” Gaat Castricum straks in de zomer ook dagelijks aanschuiven bij Hendriks? “Ik wil wel graag op vakantie eigenlijk. Ik zal er wel zijn, maar hoe vaak en wanneer is nog niet duidelijk.”

Tot slot reageert Hendriks ook op de werkwijze van haar compagnon: “Hij voelde na de uitzending zelf ook aan dat het ook net even wat anders had gekund. Het is altijd goed om kritiek aan te nemen en daar iets mee te doen als het nodig is of ons verder helpt.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Castricum doet het juist goed

  • Eens
  • Oneens
710+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie