Heracles pakt drie punten na rood Excelsior

Heracles Almelo heeft op zaterdagavond van Excelsior gewonnen. Lang ging het gelijk op in het Erve Asito, waar de thuisploeg notabene op achterstand kwam in de eerste helft. Een rode kaart (twee keer geel) voor Lazaros Lamprou deed de Kralingers echter de das om. Het werd uiteindelijk 3-1.

Heracles Almelo verslaat Excelsior met 3-1

De avond begon nog wel zo goed voor Excelsior, want topschutter Nikolas Agrafiotis maakte alwéér een goal, dit keer met het hoofd uit een hoekschop, de 0-1 dus. Er volgde echter een domper voor de nummer 9 én de Kralingers, want na een half uurtje spelen moest Agrafiotis de strijd geblesseerd staken. Wél ging Excelsior met een voorsprong de rust in.

Na de pauze kantelde het wedstrijdbeeld echter. Emil Hansson gaf voor en Bryan Limbombe zorgde voor de gelijkmaker, waarna Lazaros Lamprou zijn team benadeelde door commentaar te leveren op de leiding, waardoor hij zijn tweede gele kaart kreeg.

Daarna was het hek van de dam: Justin Hoogma maakte de 2-1 (alwéér een assist van Hansson) en huurling Mohamed Sankoh verzorgde het slotstuk!

Scoreverloop: 0-1 (19′) N. Agrafiotis, 1-1 (54′) B. Limbombe, 2-1 (60′) J. Hoogma, 3-1 (86′) M. Sankoh