“Het liefst zou ik bij Feyenoord voor mijn kans gaan”

Foto: “Het liefst zou ik bij Feyenoord voor mijn kans gaan”

Hij stond lang bekend als één van de grootste talenten van Feyenoord, maar een doorbraak in de hoofdmacht zat er tot dusver niet in voor Marouan Azarkan. Toch wil hij van opgeven niet weten, zo vertelt de huurling van Excelsior in een interview met FR12.

“Toen Patrik Wålemark werd gehaald, dacht ik wel: dit kan lastig worden komend seizoen. Maar als ik zie dat hij en Alireza Jahanbakhsh nu allebei op de bank zitten, dan hou ik ze volgend jaar toch ook gewoon op de bank?”, lacht Azarkan. “Ik ben sowieso nooit bang voor concurrentie. Ik zeg altijd tegen mezelf dat ik beter ben dan de ander. Ik moet gewoon m’n ding doen en dan zie ik wel of ik mijn kans krijg.”

Toekomst

De dribbelkont ligt nog tot medio 2023 vast in Rotterdam. “Ik heb bewust tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik niks wil horen over clubs met interesse. Ik wil dit seizoen met een leeg hoofd goed afmaken. Na de play-offs mag hij me bijpraten.”

“Slagen bij Feyenoord blijft mijn einddoel. Ik zeg niet dat ik er elke week in de basis moet staan, maar ik denk dat ik het niveau aankan. Ik heb mezelf gemeten met de top van de Keuken Kampioen Divisie en stak er in meerdere wedstrijden bovenuit. Ik weet dat dit niet mijn plafond is. Het liefst zou ik bij Feyenoord voor mijn kans gaan. Maar als er weinig perspectief is, dan wil ik verhuurd worden aan een Eredivisieclub. Ik heb dit seizoen geleerd dat elke week voetballen voor een jonge speler het allerbelangrijkste is.”

TIP: Wint Feyenoord van FC Utrecht? De odd is 1.40 bij Circus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Marouan Azarkan (@marouazarkan)

Heeft Azarkan nog toekomst bij Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
73+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie