‘Hummels kan verkassen naar de Premier League’

Foto: ‘Hummels kan verkassen naar de Premier League’

Wie had gedacht dat Mats Hummels op zijn 35e levensjaar nog naar de Premier League zou kunnen vertrekken. De Duitse verdediger heeft een enorme staat van dienst in Duitsland en behoorde de afgelopen tien jaar tot de beste verdedigers van de wereld. Zijn contract is afgelopen bij Borussia Dortmund en hij kan gaan en staan waar hij wil. West Ham United heeft nu interesse in de ervaring van de verdediger.

West Ham United zit achter Hummels aan

De Duitse journalist Florian Plettenberg geeft aan dat West Ham kijkt naar de mogelijkheid om Hummels aan te trekken. De club, onder leiding van trainer Julen Lopetegui, heeft al een hoop spelers aangetrokken maar denkt nog wat ervaring te kunnen gebruiken in de achterhoede. Ervaring heeft Hummels genoeg, maar leek eerst richting Bologna te vertrekken. De Italiaanse club heeft besloten hem toch niet aan te trekken, waardoor het weer helemaal open ligt waar Hummels het komende seizoen te zien is.

Hoewel West Ham opzoek is naar ervaring, lijkt de club eigenlijk al wel aardig wat ervaring in de ploeg te hebben. In de achterhoede is de jongste verdediger 26 jaar oud. Een Kurt Zouma en Nafey Aguerd hebben zelf ook al aardig wat ervaring als het gaat om Premier League-duels.

Herenigd met Füllkrug

Niclas Füllkrug speelde een goed EK en heeft daarmee een transfer naar West Ham afgedwongen. Als Hummels ervoor kiest om ook naar Londen te vertrekken worden de twee herenigd. Verder zal de Duitser samen gaan spelen met Cryencio Summerville, die over is gekomen van Leeds.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie