Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

“Is niet zo dat ik het medicijn tegen Ajax ben”

Foto: “Is niet zo dat ik het medicijn tegen Ajax ben”

In Amsterdam en omstreken geniet men nog na van de ruime 4-0 zege op Rangers FC in de Champions League, maar dit weekend wacht al weer de volgende wedstrijd: in eigen huis, tegen sc Heerenveen.

Na een goede seizoensstart ziet trainer Kees van Wonderen het bezoekje aan de JC Arena als ‘een mooie test’. Eerder werd tegen Feyenoord al eens de nul gehouden (0-0). “Toen moesten we heel erg verdedigen. Pas na de pauze kwamen we echt aan voetballen toe. Hoe dat nu zal gaan, moet blijken. Voor mij is dit geen wedstrijd van maken of breken. Het is een mooie uitdaging.”

Van Wonderen vermoedt dat Ajax wel enkele wijzigingen in de ploeg door gaat voeren, aangezien komende midweek Liverpool-uit wacht. “We zien het wel. En of er nou de ene goede speler staat of een andere, dat maakt niet zoveel uit.” Over zijn eigen formatie wil hij nog niets kwijt. “Ik denk niet dat ik dat moet doen. Dat ga je morgen wel zien. We hebben wel wat aanloopprobleempjes gehad. Ik verwacht niet heel veel problemen, maar we hebben wel wat halfjes.”

Huid duur verkopen

“De spelers beseffen zich dat we tegen een topploeg spelen. Daar moeten ze het beste van zichzelf laten zien.” Vorig seizoen won Van Wonderen als coach van Go Ahead Eagles nog met 2-1 van Ajax. “Maar het is niet zo dat ik het medicijn tegen Ajax ben. Wij moeten een goede dag hebben, terwijl zij wat minder moeten zijn. Dan moet het ook nog meezitten. Als het zo’n dag is, kun je daar iets halen.”

TIP: 26x je inleg als Heerenveen wint én de nul houdt in Amsterdam!

Zie jij Heerenveen wel stunten in Amsterdam?

  • Ja, dat zie ik wel gebeuren
  • Nee, dat zie ik niet gebeuren
133+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie