Jahanbakhsh sluit zomers vertrek niet uit

Foto: Jahanbakhsh sluit zomers vertrek niet uit

Alireza Jahanbakhsh beleeft een turbulente periode bij Feyenoord. De aanvaller kwam in 2021 bij de club binnen als vervanger van Steven Berghuis, maar zat in de beginfase veelvuldig op de reservebank. Dit seizoen krijgt hij steeds vaker speelminuten en geniet hij van de vorm van zijn ploeg, zo vertelt hij in het Algemeen Dagblad.

Fitheid en steun van Feyenoord

Bij Brighton & Hove Albion maakte Jahanbakhsh in het verleden het hoge niveau van de Premier League mee. Door de vele wedstrijden in de Engelse competitie, FA Cup en League Cup moeten de trainers zorgen dat hun team extreem fit is. Feyenoord werkt volgens Jahanbakhsh op een vergelijkbaar niveau en kan trots zijn op de huidige fitheid.

Jahanbakhsh had in de winterstop de mogelijkheid om Feyenoord in te ruilen voor een nieuwe uitdaging, maar de aanvaller besloot destijds te blijven. Dat was niet voor niets, want hij had sterk het gevoel dat er opnieuw iets moois ontstond bij Feyenoord. In het interview spreekt hij dan ook zijn dankbaarheid uit.

“Ook in mindere tijden stonden de mensen achter mij. Dat was ook één van de redenen dat ik zo graag wilde blijven”, stelt hij. “Feyenoord is een geweldige club. Met het mooiste stadion en met de beste supporters. Deze club verdient een prijs. Een groot feest met z’n allen. We waren er dichtbij vorig jaar in de Conference League. Nu moeten we vol gas geven om de koppositie te behouden.”

Mogelijk vertrek Jahanbakhsh

Hoewel hij geniet van zijn tijd in Rotterdam, sluit hij niet uit dat hij na dit voetbaljaar vertrekt. “Ik heb het geweldig hier in Rotterdam. En als we ons plaatsen voor de Champions League komend seizoen, is dat echt heel interessant. Ik voel me thuis in Rotterdam. Maar een voetballer weet nooit waar hij een seizoen later speelt.”

Speelt Jahanbakhsh ook volgend seizoen bij Feyenoord?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
325+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie