‘Jasper Cillessen hard op weg terug naar Eredivisie’

Foto: ‘Jasper Cillessen hard op weg terug naar Eredivisie’

Het begint er meer en meer op te lijken dat Jasper Cillessen na dit seizoen terug kan gaan keren in Nederland. Volgens Voetbal International heeft PSV de interesse in hem geïntensiveerd en wil het komende zomer – goedkoop – toeslaan in Valencia.

Volgens het medium ziet PSV in Cillessen ‘een goede kandidaat om komend seizoen eerste doelman te worden’. De ervaren Groesbeker kan ‘de rust doen terugkeren onder de Eindhovense lat’. “De eerste verkennende gesprekken tussen de club en het management van Cillessen hebben intussen plaatsgevonden. PSV is bereid die naar de volgende fase te brengen, naar serieuze onderhandelingen.”

VI meldt verder wel dat Valencia blijft vasthouden aan een transfersom voor de 32-jarige Nederlander. Bovendien verdient Cillessen erg veel in Valencia en zal hij dus water bij de wijn moeten doen, wil hij naar Noord-Brabant verkassen.

‘Cillessen wil graag’

“Toch staat de doelman open voor een terugkeer naar Nederland. Met het oog op het WK in Qatar kan een stap naar de Eredivisie voordelig uitpakken voor de oud-keeper van Barcelona en Ajax. PSV zou ook geholpen zijn met de komst van Cillessen, omdat Yvon Mvogo na dit seizoen terugkeert naar RB Leipzig, terwijl Joël Drommel vooralsnog niet voldoet. Indien Cillessen inderdaad naar Eindhoven komt, lijkt de club nog niet klaar. PSV wil naast de Groesbeker nog een doelman halen omdat de kans zeer groot is dat ook Vincent Müller vertrekt”, weet het medium.

De oud-Ajacied staat dit seizoen pas op vijftien La Liga-optredens voor Valencia, waar hij mede door slepend blessureleed zijn basisplaats definitief is verloren aan de imponerende jongeling Giorgi Mamarshvili.

Minder dan 3 goals in de bekerfinale zondag? Dat levert 2.20x je inleg op!

PSV moet voor Cillessen gaan

  • Eens
  • Oneens
478+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie