Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Joey Veerman onthult wat hij metéén deed na ‘Oostenrijk’

Foto: Joey Veerman onthult wat hij metéén deed na ‘Oostenrijk’

Joey Veerman speelde een regelrecht dramatische EK-wedstrijd tegen Oostenrijk en werd nog vóór de pauze gewisseld bij het Nederlands elftal. Tegen Roemenië in de achtste finale maakte hij echter toch minuten: in de tweede helft viel hij in.

Joey Veerman schakelde internet uit na rampwedstrijd

In gesprek met de NOS vertelt de middenvelder van PSV allereerst hoe het voelt om kwartfinalist te zijn: “Ja, superfijn natuurlijk. Een goede overwinning (op Roemenië, 3-0, red.), denk ik.”

Vervolgens suggereert verslaggever Jeroen Stekelenburg dat er voor de spelmaker ‘veel meer achter zit’: “Voor mij was het jammer dat er zoveel dagen tussen zaten. Je hebt gewoon zin om het weer te laten zien.” Nadat Veerman werd ingebracht werd zijn naam gescandeerd door het Oranje-publiek: “Dat was leuk om te horen. Het was niet de makkelijkste week uit mijn carrière. De eerste dagen waren moeilijk, maar daarna heb ik de knop omgezet en heb ik hard getraind.”

“Ik ben er ook wel klaar mee”

“Ik ben er ook wel klaar mee”, zegt hij vervolgens over ‘Oostenrijk’. “Ik snap dat jullie vragen stellen daarover, maar ik heb er een streep onder gezet. Ik heb er niet zoveel aan om erop terug te blikken.” Tóch nog een vraag: heeft Veerman meegekregen wat er allemaal over hem is gezegd? “Ik moet eerlijk zeggen: normaal gesproken zie ik wel van alles voorbijkomen, maar nu heb ik gezegd: ik zet gewoon mijn internet uit. Het grootste deel heb ik echt niet gelezen…”

Goede actie?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
297+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie