‘Joey Veerman te duur voor Feyenoord’

Foto: ‘Joey Veerman te duur voor Feyenoord’

Feyenoord heeft zich bij sc Heerenveen gemeld voor Joey Veerman, maar een transfer lijkt nog niet dichtbij te zijn. De Friezen zitten behoorlijk hoog in de boom voor hun spelmaker; misschien vragen ze wel meer dan de Rotterdammers kunnen betalen…

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

In de podcast van Omroep Friesland vertelt verslaggever Arjen de Boer: “Ik denk dat het een goede stap voor hem zou zijn. Maar Heerenveen heeft het volste recht om geld te vragen, want hij heeft nog een contract tot de zomer van 2024.”

Zijn collega Roelof de Vries neemt de andere Eredivisie-topclubs onder de loep: “Ajax doet het niet, want hij is niet goed genoeg voor Ajax. Dus Ajax valt denk ik af. Ik denk dat PSV hem ook niet kan betalen, maar ik weet niet wat daar nog loskomt.”

“Joey Veerman bij AZ”

De Heerenveen-clubwatcher verwacht óók geen transfer naar De Kuip: “Het zal wel om een bedrag van zes, zeven miljoen euro gaan met een doorverkooppercentage. Ik denk eerlijk gezegd niet dat Feyenoord dat kan betalen.” Andor Faber doet een andere suggestie: “Joey Veerman bij AZ, dat zou logischer zijn. Het middenveld bij Feyenoord staat goed, met Aursnes, Kökcü en Til, en ze hebben Toornstra ook nog.”

De Vries zou een vertrek naar het buitenland logischer vinden: “Ik denk aan Club Brugge, zoiets. Dat is een club die het kan betalen en ook wel zo’n speler op het middenveld kan gebruiken.”

Wint Heerenveen op 15 januari bij FC Twente? Pak 3.60 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Te duur voor Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
490+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie