John de Mol grijpt in na harde kritiek op Vandaag Inside

Foto: John de Mol grijpt in na harde kritiek op Vandaag Inside

John de Mol heeft geluisterd naar de kritiek van zowel kijkers als de mannen zelf op de nieuwe leader van Vandaag Inside. De zenderbaas van Talpa heeft namelijk de oude leader weer van stal gehaald, en de nieuwe dus de ijskast in verbannen.

Vandaag Inside krijgt oude leader terug na kritiek

“Ik vind dit een hele serieuze zaak”, stipte Johan Derksen al tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen aan. “Zo’n leader is hartstikke belangrijk. De Telegraaf hè, dat is een heel klassiek lettertype. Die zullen dat logo nooit veranderen, terwijl het helemaal gedateerd is. Een leader die goed staat, waar de kijkers aan gewend zijn, je doet niemand van de kijkers een plezier nu er wat zelfbenoemde kunstenaars zich erover gebogen hebben. Die allemaal hopen dat ze ooit Fellini worden en die hebben een wanproduct geleverd. Dat schijnt maanden geleden al bedacht te zijn, allerlei baasjes binnen de organisatie van ons. De enigen die er niet van wisten waren wij. Ik vind het een verschrikkelijke leader. Ze moeten groot zijn, want tachtig procent van onze kijkers willen de oude leader waar niks mee was. Ze willen deze onzin niet. Gewoon morgen die oude er weer in zetten.”

René van der Gijp vond de kritiek op de nieuwe leader ‘gelul’, maar Wilfred Genee was het met Derksen eens: “We zijn te voorbarig geweest.” Daar sluit De Mol zich nu dus bij aan door de oude leader terug te halen.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Oude leader is beter

  • Eens
  • Oneens
4082+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie