‘John de Mol in actie na Hélène Hendriks-rel’

Foto: ‘John de Mol in actie na Hélène Hendriks-rel’

Het is hommeles in de wereld van de televisie. Alweer. Nog steeds. Er gebeurt altijd wel wat. Gordon Heuckeroth haalde onlangs keihard uit naar De Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks en dat blijft mogelijk niet zonder gevolgen…

Ontslaat John de Mol bekend gezicht?

In de aflevering van De Oranjezomer van afgelopen vrijdag gingen Rutger Castricum, Hélène Hendriks en Jack van Gelder stuk om een filmpje van Gordon voor zijn nieuwe realityprogramma (‘Dit ben ik, Gordon’), waarna de ‘bekende Nederlander’ op Instagram schreef: “Ach gut, ze vallen weer over elkaar heen als het erop aankomt mij te kwetsen of beledigen.” Ook pende hij wat onaardige dingetjes neer over het hierboven genoemde drietal.

Maandag kwam mediadeskundige Victor Vlam hierop terug: “Hij heeft natuurlijk behoorlijk pittige uitspraken gedaan, waaronder over jou (Hendriks, red.). Hij heeft je best wel verschrikkelijke dingen genoemd, zoals een ‘dom blondje’ en een ‘schaap’. Ik vind het echt verschrikkelijk hoe die man steeds tekeergaat tegen allerlei mensen en dat hij dat keer op keer blijft doen.”

Géén programma met Gordon

Moet John de Mol nu niet in actie komen? “Ik zou hem een suggestie willen doen. Hij kan zich enorm populair maken in Nederland als hij besluit dat dat programma van Gordon er niet komt. Als je een zendercollega op deze verschrikkelijke manier behandelt… Ik vind het schandalig, de manier waarop Gordon dat keer op keer doet. Dit soort dingen zorgen ervoor dat hij de sympathie verliest, waardoor minder mensen de soap überhaupt willen kijken.”

Hendriks zelf vindt dit overigens wel wat ver gaan… “Ik krijg thuis ook te horen dat ik mekker, dus zo ver zat hij er ook niet naast.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet De Mol dit doen?

  • Ja
  • Nee
16141+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie