John de Mol krijgt VI-bod van 200.000 euro

Foto: John de Mol krijgt VI-bod van 200.000 euro

Vandaag Inside keert na dit weekend weer terug op tv, maar eigenlijk hikt René van der Gijp een beetje aan tegen het nieuwe seizoen van de talkshow. Vooral omdat dat wat hem betreft gewoonweg ellenlang duurt. Hij zou best een gedeelte van zijn salaris af willen staan in ruil voor meer vrije tijd.

René van der Gijp heeft boodschap voor John de Mol

In een interview met De Telegraaf zegt Gijp: “De laatste twee maanden was er veel gedoe. Ik heb al best vaak tegen John de Mol gezegd dat we te lange seizoenen maken. Als we in augustus beginnen, zijn we in december klaar. Dat lukt ons net. Maar de periode van januari tot juni is te lang. Dan krijgen we irritaties, vermoeidheid en gaan we lelijk tegen elkaar doen.”

Op een gegeven moment komt het tot een ontploffing: “Ik ben dan mijn eigen mening zat en roep regelmatig ‘zoek het lekker uit’ als Wilfred en Johan voor de vierhonderdste keer hetzelfde onderwerp willen behandelen.”

Twee ton

De televisiepersoonlijkheid krijgt vervolgens de vraag of hij bereid is om twee ton af te staan om zijn verandering erdoorheen te krijgen: “Dat is voor mij geen probleem, ik denk alleen niet dat de rest daar ook zo over denkt. Het gaat erom dat we de kijker een zo goed mogelijk programma bieden. Dat kunstje beheersen wij het beste als er geen irritaties zijn.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Snap jij zijn verzoek?

  • Ik wel
  • Ik niet
1195+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie