Juventus schittert opnieuw in Serie A

Juventus kent een fantastische start van het Serie A-seizoen. Na Como 1907 (3-0) werd ook Hellas Verona maandagavond eenvoudig aan de kant geschoven: 0-3.

Thiago Motta krijgt schwung in Juventus

Hellas Verona wist de brilstand ruim 25 minuten op het scorebord te houden, maar daarna wist Juventus afstand te nemen. Dusan Vlahovic bezorgde De Oude Dame een 0-1 voorsprong. Nog voor rust wist Nicolò Savona de marge te verdubbelen in het Stadio Marcantonio Bentegodi.

In de tweede helft kreeg Hellas Verona geen echte kans meer om de wedstrijd nog spannend te maken. Acht minuten na de hervatting maakte Vlahovic er zelfs 0-3 van. De Servische spits maakte geen fout en benutte een toegekende strafschop.

Juventus won vorig seizoen de Coppa Italia, maar stelde in de Serie A opnieuw teleur. Met Thiago Motta staat er sinds deze zomer een nieuw gezicht voor de spelersgroep in Turijn. De oud-voetballer kent een voortvarende start met tweemaal een 3-0 zege.

Gaat Juventus dit seizoen de titel pakken?