‘Keiharde ingreep Ziggo Sport’

Foto: ‘Keiharde ingreep Ziggo Sport’

Al het Europese voetbal wordt sinds kort uitgezonden door Ziggo Sport en dat betekent dat veel voetbalfans opeens week in week uit geconfronteerd worden met Sierd de Vos. Bij Vandaag Inside vindt men echter dat de zender deze commentator zo snel mogelijk ‘weg moet sturen’.

‘Sierd de Vos kán niet meer’

Nico Dijkshoorn zegt naar aanleiding van het duel tussen Jagiellonia Bialystok en Ajax: “Slechtste man van de wedstrijd, wil ik ook nog wel even noemen, was Sierd de Vos. Die had volgens mij een mix van xtc op. Het was ongehoord…” Johan Derksen haakt daarop in: “Sierd is niet geschikt om wedstrijden te doen. Sierd is een filmpjesmaker, dat kan hij leuk. Maar een serieuze wedstrijd? Zoveel verstand als Alex Pastoor van voetbal heeft, zo weinig heeft Sierd verstand van voetbal. Hij blijft steken in zijn grappen.”

René van der Gijp laat een heel ander geluid horen: “Ik ben fan van Sierd.” Dijkshoorn: “Ik heb er ook wel om gelachen, weet je wel René. Maar het is gewoon voor de honderdste keer dat hij een naam niet kan uitspreken, hij mist hele stukken van de wedstrijd. Ik heb al honderd keer gehoord dat als je lekker ravioli wil eten, dat je in de Steenstraat in Antwerpen moet zijn. Gewoon midden in de wedstrijd van Ajax.”

“Mislukte cabaretier”

Als het aan Derksen ligt moet Ziggo echter zo snel mogelijk afscheid nemen van de commentator: “Mag ik als abonnee van Ziggo ook gewoon een commentator hebben die van de hoed en de rand weet? En niet een mislukte cabaretier.” Wilfred Genee stipt aan dat De Vos binnenkort al weer 65 jaar oud wordt…” De Snor: “Ik heb hem gisteren nog via een telefoontje gefeliciteerd. Ik heb meteen de hoop uitgesproken dat hij dan misschien wel volwassen wordt.” Maar dat zit er volgens Genee niet in: “Ik denk niet dat dat gaat gebeuren. Sierd is Sierd.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Wat vind jij van Sierd?

  • Top
  • Bah…
3030+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie