Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Kevin De Bruyne maakt transfer van 100 miljoen’

Foto: ‘Kevin De Bruyne maakt transfer van 100 miljoen’

Kevin De Bruyne is nu aanwezig op het EK en speelde gisteren nog met België tegen Oekraïne (0-0), maar het is de grote vraag of hij na het Europees kampioenschap in Duitsland wel terugkeert naar Manchester City. De middenvelder kan namelijk veel geld verdienen. Héél veel geld.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

’70 miljoen euro per jaar voor Kevin De Bruyne’

Er wordt flink aan De Bruyne getrokken vanuit Saudi-Arabië, zo weten we al een tijdje, en er komen steeds meer details naar buiten over de mogelijke deal. Zo wordt er bij onze zuiderburen geschreven dat hij liefst zeventig miljoen euro per seizoen kan verdienen in de ‘zandbak’, al wordt zijn precieze bestemming niet genoemd. Vermoedelijk is Al-Nassr óf Al-Hilal voor hem in de race, of misschien wel allebei.

Wil de werkgever van Cristiano Ronaldo dan wel die van Neymar zakendoen, dan moet er wél diep in de buidel getast worden. Ondanks de relatief hoge leeftijd van de Belg (die op 28 juni 33 jaar oud wordt) zou City namelijk dollartekens (of… pondtekens) in de ogen hebben gekregen. Naar verluidt zijn The Citizens ervan overtuigd dat er nog wel honderd miljoen euro betaald kan worden voor hun spelmaker.

Bijna transfervrij

Het Laatste Nieuws vindt dat echter behoorlijk gortig en wijst naar de kortlopende contractduur van De Bruyne in het Etihad Stadium. De middenvelder staat nog maar één seizoen onder contract in de Premier League en kan dan gratis en voor niets wieberen. In dat geval zit er misschien wel nóg meer salaris voor hem in het vat in de Saudi Pro League.

Zou jij dit doen?

  • Ik wel
  • Ik niet
10691+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie