Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

“KNVB, please don’t kill this club”

Foto: “KNVB, please don’t kill this club”

Georgië maakt zich op voor een schitterend affiche op het EK. De debutant mag in de achtste finale aantreden tegen Spanje, maar ondertussen vergeet Guram Kashia niet om zijn oude club Vitesse in de gaten te houden.

Guram Kashia smeekt om redding voor Vitesse

Waar Kashia en consorten geschiedenis willen schrijven, daar vecht Vitesse juist om het voortbestaan. Aan De Telegraaf vertelt de oud-speler van de Arnhemmers: “Dat houdt me zeker bezig. Ik heb nog altijd contact met mensen van de club of rond de club. Mirjam Clifford (voormalig teammanager, red.) en Ted van Leeuwen (voormalig technisch directeur) waren gasten van mij bij de wedstrijd tegen Portugal in Gelsenkirchen.”

“Ik heb ook met hen over Vitesse gesproken en ik maak me grote zorgen”, vervolgt Kashia zijn verhaal. “Ik weet natuurlijk niet alle details, maar ik weet wel dat het er niet goed uitziet. Ik wil me tot de KNVB richten: Please don’t kill this club. Een club met zo’n rijke historie mag niet verdwijnen. Er zijn zoveel mensen die van Vitesse houden. Zoveel kinderen, die met Vitesse zijn opgegroeid. Ik moet er zelf ook niet aan denken, dat Vitesse verdwijnt.”

Kashia is de club absoluut niet vergeten. “Het is altijd mijn droom geweest om ooit bij Vitesse terug te keren in welke functie dan ook. Als de club ophoudt te bestaan dan is die droom over. Vitesse moet echt blijven bestaan. Daar moet iedereen alles aan doen. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die Vitesse graag kapot willen zien gaan. Misschien een paar in Nijmegen, maar ik denk dat zelfs de meeste mensen in Nijmegen willen dat Vitesse blijft bestaan.”

Gaat Vitesse het redden?

  • Ja
  • Nee
551+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie