‘Koeman kan niet meer om outstanding Feyenoorder heen’

Antoni Milambo zal binnen de kortste keren onderdeel zijn van de selectie van het Nederlands elftal. Dat stelt Aad de Mos in de SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad. Volgens de meestervoorspeller heeft Feyenoord een ‘pareltje’ in handen en kan bondscoach Ronald Koeman binnenkort niet meer om hem heen.

Twee Viertje met Aad: Antoni Milambo zien we snel bij het Nederlands elftal

De Mos heeft genoten van Feyenoord in de Champions League op bezoek bij Benfica (1-3). “De wedstrijd tegen Benfica was natuurlijk geweldig”, begint De Mos in Twee Viertje met Aad. “Feyenoord speelde daar niet alleen goed, maar ze veegde Benfica van de mat. Dat heeft veel opzien gebaard bij Feyenoord zelf, maar ook in heel Europa.” Milambo was de absolute uitblinker aan de kant van de Rotterdammers, stelt hij. “Hij is geweldig. Die jongen kan enorm goed voetballen, dat hebben we al gezien bij Jong Oranje. Hij is outstanding met zijn aannames en diepte in zijn spel. Bovendien beschikt hij over scorend vermogen.”

De Mos dicht het talent van Feyenoord een grote toekomst toe. “Dat gaat een pareltje worden. Hij gaat ook een international worden voor het Nederlands elftal binnenkort, dat is niet tegen te houden. Dat zijn jongens die vanwege hun talent zo uit de lucht komen vallen”, steekt De Mos de loftrompet over Milambo.

Feyenoord doet goede zaken in de Champions League

“Feyenoord heeft met zes punten uit drie wedstrijden goede zaken gedaan. Over twee weken thuis tegen RB Salzburg krijgt Feyenoord de kans om op negen punten te komen”, vertelt De Mos. De Oostenrijkers zijn onder leiding van Pepijn Lijnders alles behalve goed begonnen aan hun avontuur in het miljoenenbal. De eerste drie wedstrijden werden met 3-0, 0-4 en 0-2 verloren van respectievelijk Sparta Praag, Stade Brest en Dinamo Zagreb.

Volgens de analist is Feyenoord op de goede weg om de volgende ronde van de Champions League te behalen, al houdt hij wel een slag om de arm. “Daar ziet het wel naar uit. Ze zullen wel aan de bak moeten, want doelsaldo is belangrijk. Het is jammer van de 0-4 tegen Bayer Leverkusen, dat moeten ze goed zien te maken tegen Salzburg”, aldus De Mos.

Had Milambo in de voorselectie van Oranje moeten zitten?

  • Ja, dat toch minimaal
  • Nee, dat gaat te snel
73+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie