‘Kopzorgen Ten Hag bij Manchester United’

Manchester United verloor in de Verenigde Staten met 2-1 van Arsenal. Dat was echter niet de grootste zorg voor hoofdtrainer Erik ten Hag, want hij verloor twee belangrijke spelers door blessures.

Blessures van Højlund en Yoro

Het oefenduel begon nog zo goed voor Manchester United. De Engelsen kwamen namelijk binnen tien minuten op een voorsprong te staan via Rasmus Højlund. De aanvaller hoopte die lijn door te trekken, maar enkele minuten later ging hij met een kwetsuur van het veld af.

Waar Gabriel Jesus na 26 minuten namens Arsenal voor de gelijkmaker zorgde, was het topaankoop Leny Yoro die zich ook moest laten wisselen. Dat deed de centrale verdediger zichtbaar iets: Yoro had betraande ogen en moest zich door enkele teamgenoten laten troosten.

Het duel bleef lang op 1-1 steken, tot tien minuten voor tijd. Gabriel Martinelli was voor Manchester United de boosdoener en daardoor stapte Arsenal met een kleine overwinning van het veld af. Voor Ten Hag ging het na de wedstrijd echter over hele andere zaken.