Kozakken Boys op gelijke hoogte met Vitesse dankzij prachtige goal

De bezoekers bij de wedstrijd tussen Kozakken Boys en Vitesse worden vooralsnog flink verwend. Na een klein kwartier spelen kwamen de Arnhemmers op voorsprong door een goede goal. Na rust maken de gastheren op geweldige wijze gelijk.

De ploeg van Philipp Cocu hoopte al snel het goede gevoel na de 0-3 bij SC Cambuur een vervolg te geven. Dat lukte al snel: in de veertiende minuut werd Bartosz Bialek gevonden. De Poolse spits vond de ruimte voor het schot en plaatste de bal knap in de rechterbovenhoek. Hierdoor kon de Eredivisionist met de voorsprong rusten.

Vlak na rust konden de Kozakken Boys-fans helemaal los gaan. Lars Hutten gaat bij een vrije trap van zo’n 30 meter achter de bal staan, en poeierde hem boven Daan Reiziger. Wat een prachtgoal! Kunnen de amateurs stunten vanavond?