Kuijt bij debuut Martha onderuit

Dirk Kuijt heeft vrijdagavond een nederlaag geleden met Beerschot VA. De formatie uit Antwerpen ging met 3-1 ten onder in de uitwedstrijd tegen Union Sint-Gillis.

Union Sint-Gillis wint van Beerschot

Kuijt zag zijn manschappen dramatisch uit de startblokken schieten. Al na twee minuten nam Union Sint-Gillis de leiding dankzij Dennis Eckert. Tot overmaat van ramp verdubbelde de thuisploeg de marge vlak voor rust dankzij Kevin Mac Allister.

Beerschot-aanvaller Charly Keita bracht de marge nog wel terug. De aansluitingstreffer bracht weer hoop bij Kuijt en consorten, maar in de eindfase liep Union Sint-Gillis verder weg. Cameron Puertas bepaalde de eindstand op 3-1. Een domper voor de bezoekers, waar Ar’Jany Martha en Dean Huiberts vlak daarvoor invielen.

Het gepromoveerde Beerschot heeft na twee wedstrijden één punt te pakken. Union Sint-Gillis staat voorlopig bovenaan met vier punten.

Scoreverloop: 1-0 (2′) D. Eckert, 2-0 (42′) K. Mac Allister, 2-1 (48′) C. Keita, 3-1 (83′) C. Puertas

Gaat Kuijt zich handhaven met Beerschot?