Laatste bod op Jordan Teze, alles of niets

Foto: Laatste bod op Jordan Teze, alles of niets

Volgens Fabrizio Romano heeft AS Monaco een allerlaatste bod uitgebracht op zijn doelwit Jordan Teze. De Italiaanse ‘transfergoeroe’ stelt dat de aanbieding twaalf miljoen euro inclusief bonussen bedraagt. Nu is het aan PSV om ‘ja’ of ‘nee’ te zeggen.

AS Monaco brengt ultiem bod uit op Jordan Teze

SoccerNews maakte tien dagen geleden melding van de concrete interesse van de Ligue 1-topclub in een samenwerking met de rechtsback annex centrumverdediger. Sindsdien is er behoorlijk veel gebeurd en het is wel duidelijk dat Teze zelf heel erg graag naar het prinsdom wil vertrekken. Zijn werkgever staat echter niet te springen, in verband met de defensieve problemen.

PSV komt nogal wat spelers tekort in zijn laatste linie, mede door blessures (bijvoorbeeld van Sergiño Dest). Toch is er een vrij grote kans dat er ingestemd wordt met het ultieme bod van de Monegasken, wegens het feit dat het contract van Teze nog maar één jaar doorloopt. Cashen de Eindhovenaren niet, dan loopt de stopper aan het einde van het kersverse Eredivisie-seizoen gratis en voor niets de deur uit.

Sepp van den Berg

De deal wordt bemoeilijkt door het feit dat Sepp van den Berg onhaalbaar is gebleken. Liverpool wil twintig miljoen euro verdienen met de verkoop van zijn speler en dat is de regerend landskampioen van de Nederlandse competitie te gortig. Gisteren berichtte De Telegraaf: “Liverpool houdt vast aan de vraagprijs van twintig miljoen euro en die gaat PSV boven de pet. PSV zou daarmee een nieuw transferrecord moeten vestigen voor de verdediger. Bovendien wil de Engelse topclub nog geen beslissing nemen en langer wachten met een beslissing over de toekomst van Van den Berg, omdat van enkele spelers in de achterhoede van The Reds nog niet volledig duidelijk is wat ermee gaat gebeuren.”

In de lichtstad van Nederland schakelt men nu door. Eén van de opties is Adamo Nagalo (21 jaar oud) van het Deense FC Nordsjaelland.

Moet PSV hem laten gaan?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
400+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie